‹ Se alla nyheter Det här är varför man väljer säkerhet från CERTEGO

Det här är varför man väljer säkerhet från CERTEGO

31 maj 2024

Möt vår servicetekniker Niclas Kransén, vars erfarenhet och kunskap inom säkerhet underlättar för våra kunder.

På CERTEGO är vi stolta över att ha medarbetare som serviceteknikern Niclas Kransén. Han har ägnat nästan ett decennium åt att jobba med säkerhetslösningar – vilket har gett honom både erfarenhet och kunskap som han nyttjar varje dag. Niclas arbetar främst i Stockholm och åker runt på olika ärenden, från installationer och reparationer till underhåll av avancerade säkerhetssystem.

"Det var min svåger som introducerade mig till yrket som tekniker. Jag började som praktikant hos honom och blev snabbt helt fascinerad av det. Nu, nästan tio år senare, har jag samlat på mig mycket erfarenhet och kan nog kalla mig senior i yrket. Det bästa med att arbeta på CERTEGO är friheten – att kunna jobba under eget ansvar och sköta sitt arbete självständigt,” berättar Niclas.

 

För Niclas börjar dagarna med att hämta material på kontoret innan han ger sig ut på olika serviceuppdrag. Han hanterar en mängd olika säkerhetssystem och är expert på bland annat lås, larm, kameror och brandlarm. Denna mångsidighet kräver både teknisk kompetens och förmågan att planera samt genomföra arbetet självständigt.

"Man blir aldrig fullärd i det här yrket, det finns alltid något nytt att lära sig. En sak som är väldigt viktig för en servicetekniker är att ha en komplett servicebil. Om du har alla nödvändiga verktyg och material i bilen så slipper du åka tillbaka för att hämta saker i onödan. Det gör att jag kan ta mig an fler uppdrag och hålla kunderna nöjda,” fortsätter Niclas.

 

En karriär på CERTEGO är både utmanande och givande. Genom att kombinera teknisk expertis med starka värderingar och ett stödjande arbetsklimat har Niclas kunnat utvecklas och trivas i sitt yrke. CERTEGO är glada över att ha medarbetare som Niclas, vars kompetens underlättar för våra kunder och användningen deras olika säkerhetslösningar.

‹ Se alla nyheter