‹ Se alla nyheter
Foto: Per Groth

Härlig stämning på CERTEGODAGEN 2022

19 oktober 2022

Den 6-7 oktober hölls CERTEGODAGEN på Quality Hotel Friends i Solna. Två dagar fyllda av spännande och trevliga möten, leverantörsmässa och festligheter för CERTEGO:s medarbetare, leverantörer och kunder. Vi tackar alla deltagare för ett mycket lyckat och trevligt event som gav mersmak! 

CERTEGODAGEN är ett återkommande event inom CERTEGO som hittills endast har varit för CERTEGO:s medarbetare och leverantörer. I år hade vi den stora förmånen att även ha våra kunder på plats under en av dagarna. Mässan där kunderna, med guidning av sin personliga CERTEGO-kontakt, fick möjlighet att prata direkt med leverantörerna, var mycket uppskattad från både kunder, leverantörer och CERTEGO:s egen personal. 

Kunddagen på torsdagen avslutades med en trerättersmiddag under festliga former. Ett trevligt sätt att avsluta en intrycksrik dag och för att ge utrymme till fördjupande samtal om fortsatta samarbeten. Vi är glada över den fina respons vi fick efter eventet och ser fram emot att utveckla konceptet ytterligare.

Ett bra evenemang. Fick som kund en bra möjlighet att känna er verksamhet i vår region - där samarbetet kan utökas i framtiden - på ett mer avslappnat sätt.

Besökande kund, CERTEGODAGEN

Mycket bra arrangemang, många utställare. Kände att de hade tid att förklara sina saker på ett bra sätt.

Besökande kund, CERTEGODAGEN

Medarbetardag med fokus på personlig utveckling och teamkänsla

Fredagen var i sin tur helt vikt åt medarbetarna. Utbildningar med fokus på personlig utveckling och informationspass under dagen övergick i en välbesökt leverantörsmässa och avslutades med middag och fest på kvällen. Att samla all CERTEGO-personal under samma tak är verkligen en härlig upplevelse och det märks att känslan i vårt bolag är något alldeles utöver det vanliga!

Återigen! Ett stort tack till alla som deltog och gjorde detta till lyckade dagar!

 

Några ord från våra utställare

Mycket bra. En av dom bästa mässdagarna i år!

[...] bra och intressant upplägg där vi fick möjlighet att visa upp oss och prata direkt med CERTEGO:s representanter och kunder.

Mycket bra uppstyrd mässa som resulterade i väldigt trevliga samtal med era kunder och personal. Mycket trevligt att få möta era slutkunder som använder sig av våra produkter.

Bildgalleri


Foto: Per Groth

 

CERTEGO leverantörsmässa
 

Mingel CERTEGODAGEN

Middag CERTEGODAGEN

 

På återseende alla härliga kunder,
leverantörer och medarbetare!

 

Är du intresserad av att delta på nästa CERTEGODAG?
Anmäl intresse via det här formuläret för att få mer information när datum och detaljer är satta!

 

‹ Se alla nyheter