‹ Se alla nyheter
Anders Rundgren, Head of M&A CERTEGO Group

CERTEGO tar nästa steg in i framtiden

14 mars 2023

CERTEGO växer och ökar vinsten med flera strategiska insatser och hårt arbete lokalt som börjar ge resultat. CERTEGO går nu in i en ny strategisk fas och för att växa kommer vi att ytterligare öka vårt fokus på fusioner och förvärv.

Anders Rundgren CFO för CERTEGO Group byter roll och har utsetts till Head of M&A. Anders har arbetat som CFO i flera olika företag och har en bakgrund inom Investment Banking som arbetar med börsintroduktioner och företagstransaktioner och även som Managing Partner i Private Equity. Under större delen av mitt yrkesliv har jag arbetat med företagstransaktioner i olika roller, genomgående finansiering och ägarförändringar. Jag har varit CFO på CERTEGO sedan augusti 2021, men jag ser nu fram emot att kliva in i denna ny roll och alla utmaningar den kommer att medföra. Jag älskar siffror, men jag brinner för att arbeta med företagsförvärv, vilket också är en strategisk del av CERTEGO Way – vår affärsfilosofi. Jag är naturligtvis också mycket positiv till möjligheten att fortsätta arbeta på CERTEGO, ett företag som skapar trygghet för samhället.

Anders Rundgren
Head of M&A/Interim CFO for CERTEGO Group

CERTEGO kommer att fokusera på förvärv inom tre olika områden:

 • Öka vår marknadsandel genom geografisk expansion genom förvärv av företag med samma affärsmodell som CERTEGO.

 • Förvärva företag som kommer att tillföra kompletterande kompetenser och expertis för att bredda vårt totala produkt- och tjänsteerbjudande.

 • Strategiska förvärv på befintliga och nya marknader.


  För mer information kontakta:

  Joakim Halfwordson
  Chief Commercial Officer, CERTEGO Group
   +46 706 21 81 25
  joakim.halfwordson@Certego.se‹ Se alla nyheter