‹ Se alla nyheter

CERTEGO optimerar säkerheten med digital åtkomst

23 maj 2024

Vi på CERTEGO vill alltid vara i framkant när det kommer till säkerhetslösningar och här nedan listar vi fördelarna med att använda digitala nycklar.

Den tekniska utvecklingen av digitala nycklar förändrar hur vi säkrar och hanterar åtkomst till våra utrymmen, från bostäder till kommersiella och industriella miljöer. Vi på CERTEGO använder dessa lösningar från olika leverantörer och det underlättar för användarna på en mängd olika sätt.

Från traditionella nycklar till digital åtkomst

Övergången från fysiska nycklar till digitala lösningar erbjuder stora fördelar, inklusive minskad förbrukning av resurser och ökad energieffektivitet. Digitala nycklar tillåter även fjärrstyrning, vilket är optimalt när man bestämmer vilka som ska ha åtkomst till lokaler, rum och utrymmen.

Fördelarna med digitalisering

”Digitaliseringen erbjuder möjligheten att revolutionera hanteringen av tillträde och nycklar. Med digitala lås minskar behovet av personal för att hantera borttappade nycklar och eliminerar kravet på att entreprenörer fysiskt måste hämta och lämna tillbaka nycklar efter utfört arbete. Detta minskar inte bara kostnaderna utan även de finansiella utgifterna och utsläppen av växthusgaser”, berättar Peter Johannesson, tjänsteutvecklare på CERTEGO.

Hållbarhet och säkerhet i fokus

Digitala nycklar erbjuder inte bara förbättrad säkerhet genom avancerad teknik, utan bidrar också till en mer hållbar hantering av jordens resurser. Vi på CERTEGO vill alltid vara i framkant inom säkerhetsbranschen och inom hållbarhet och det fortsätter vi vara tack vare olika digitala lösningar.

Är du intresserad av digital åtkomst? Kom i kontakt med oss idag.

‹ Se alla nyheter