‹ Se alla nyheter A box with the logo for sfty

CERTEGO och Sfty levererar smart säkerhet i flerbostadsfastigheter

22 januari 2019

CERTEGO skriver avtal med Sfty om en ny trygghetsteknik för flerbostadsfastigheter. Både brandskydd och systemkontroll ökar med den nya smarta tekniken.

− CERTEGO har stor erfarenhet av att leverera kompletta säkerhetslösningar för flerbostadsfastigheter. Vi ser Sfty som ett viktig komplement för säkerheten i fastigheten, säger Fredrik Nordström, CERTEGO.

Sfty Sense är en avancerad multisensor som upptäcker rök, rörelse, temperatur och luftfuktighet och kommunicerar med andra enheter i lägenheten och byggnaden.

Smarta och säkra bostäder

− Sfty är en del i ett smartare system. En gemensam lösning för brandvarning där alla rökvarnare i alla lägenheter och gemensamma områden är sammankopplade kan rädda liv, säger Nordström.

Styrelsen kan enkelt ha översikt över hela fastigheten via en portal i administrationsplattformen Sfty Control vilket skapar ett högt mervärde för slutkunden, och ger styrelsen full kontroll av brandsäkerheten i byggnaden.

Vill du veta mer?

Kontakta gärna CERTEGOs Fredrik Nordström på 021-109631 om du vill veta mer om CERTEGOs erbjudande inom brandsskydd samt om avtalet med Sfty.

Lösningen Sfty vann Smart Home Innovation Award på CES 2017 mässan I Las Vegas och titeln 2017 CES Innovation Awards Honoree i kategorin ”Smarta hem”

‹ Se alla nyheter