‹ Se alla nyheter
Kushtrim Bytyci, filialchef Västberga, Douglas Kind, säkerhetstekniker, Marcus Zetterberg, regionsäljare och Carina Nyman, regionchef.

CERTEGO levererar säkerhet till Micasa Fastigheter

3 februari 2022

CERTEGO har fått uppdraget att leverera service, underhåll och nyinstallation av lås- och passersystem till Micasa Fastigheter i Stockholm. Micasa fastigheter äger, förvaltar och utvecklar Stockholms stads omsorgsfastigheter.

”Det är med stor glädje och ödmjukhet som Certego tar sig an uppdraget att leverera service och underhåll samt nyinstallation av lås- och passersystem till Micasa Fastigheter” säger Carina Nyman som arbetar som regionchef Stockholm på CERTEGO.
 
Micasa Fastigheter är ett fastighetsbolag som äger, förvaltar och utvecklar Stockholms stads omsorgsfastigheter.  I uppdraget ingår att tillhandahålla välskötta, trygga och tillgängliga bostäder till stadens äldre samt till personer med funktionsnedsättning, och till av staden prioriterade grupper.
 

”Att få förtroendet att ta hand om Micasas lås- och passersystem är något vi känner är viktigt för många medborgare i Stockholm varför vi ser fram emot att vara en del av Micasas leverans”

Kushtrim Bytyci, filialchef på CERTEGO Stockholm-Västberga.

CERTEGO erbjuder bred kunskap och helhetslösningar inom säkerhet. Med öppna säkerhetslösningar och säkerhetstjänster skapar vi ökad säkerhet och trygghet för egendom och människor.

För mer information, kontakta:

Carina Nyman, regionchef Stockholm, CERTEGO
carina.nyman@certego.se
Tel: 08-588 155 07

 

 

‹ Se alla nyheter