‹ Se alla nyheter Ludvig Takacs från CERTEGO Sverige och Marija Mihajlovska från Arbetsförmedlingen.

CERTEGO lanserar unikt projekt i säkerhetsbranschen

15 april 2024

Med CERTEGO:s nya nationella projekt Vi tillsammans, tar företaget ett stort socialt ansvar och öppnar upp för de som står långt från arbetsmarknaden. 

I fredags hölls CERTEGODAGEN 2024 på Västerås Kongress. CERTEGO bjöd in kollegor och leverantörer under två dagar för utbildningar, nätverkande, och för att prata om deras verksamhet. Detta evenemang har hållits sedan 2005, och är populärt hos både anställda och leverantörer.  

CERTEGO Sverige passade även på att presentera det nya nationella projektet Vi tillsammans, som de håller tillsammans med Arbetsförmedlingen. HR-chef Ludvig Takacs och Marija Mihajlovska från Arbetsförmedlingen presenterade initiativet, vars syfte är att öka jämställdheten och mångfalden i bolaget samt att motverka utanförskap. 

       

Arbetsförmedlingen ges oss ett bredare och mer inkluderande urval av kandidater. Projektet kan även tillmötesgå vår önskan om att rekrytera fler kvinnor vilket bidrar till ett socialt hållbart arbetsliv som är jämställt, jämlikt och tillgängligt. En ökad mångfald utvecklar verksamheten, berättar Ludvig. 

Även Marija Mihajlovska från Arbetsförmedlingen är optimistisk inför den nya satsningen:




I och med denna nationella satsning tar CERTEGO ett stort ansvar i branschen. Jag tycker att CERTEGO:s sätt att bemöta dessa samhällsutmaningar är föredömligt och jag hoppas så klart på att det smittar av sig och fler kan ta efter. Det faktum att CERTEGO självmant tog initiativet och presenterade ett önskat upplägg av projektet ser jag som ett kvitto på ett genuint engagemang i dessa viktiga frågor, fortsätter Marija.

Med projektet Vi tillsammans gör CERTEGO något unikt i branschen och tar ett stort samhällsansvar. Företaget som har ett trettiotal filialer i hela Sverige, vill integrera folk in i samhället samt öka mångfalden bland deras medarbetare som en del av deras omfattande hållbarhetsarbete.  

 

‹ Se alla nyheter