‹ Se alla nyheter

CERTEGO Group får ny vd

10 augusti 2022

Jonas Granath tar över som vd för CERTEGO Group. Jonas har varit styrelseledamot i CERTEGO sedan 2021 och även arbetat operativt inom strategiska projekt inom gruppen under det senaste året. Jonas efterträder Lars Nilsson som har varit vd för CERTEGO Group sedan 2021 samt dessförinnan ansvarig för CERTEGO:s skandinaviska verksamhet sedan 2018.

Sommaren 2021 köptes CERTEGO ut från Assa Abloy-gruppen. Under hösten 2021 och våren 2022 har Lars Nilsson målmedvetet och framgångsrikt arbetat för att sätta formen för ett nytt, fristående och långsiktigt konkurrenskraftigt CERTEGO. När nu CERTEGO sätter siktet på nästa steg har styrelsen och vd Lars Nilsson kommit överens om att Lars ska gå vidare till nya utmaningar.

Det har varit ett intensivt år för hela organisationen och vi är mycket tacksamma för det stora jobb som hela CERTEGO-teamet har gjort under året. Nu har vi en fin plattform och en tydlig strategi för att ta ett fristående CERTEGO in i framtiden. Lars har varit central i detta arbete och vi är mycket tacksamma för hans insats i bolaget. I och med att vi går in i en ny fas nu har styrelsen och Lars gemensamt kommit fram till att även ledarskapet bör utvecklas. Vi önskar Lars lycka till i framtiden.

Torbjörn Torell, styrelseordförande, CERTEGO Group.

Jonas Granath, som tillträder rollen som vd, är väl bekant med CERTEGOs verksamhet. Jonas har varit styrelseledamot i CERTEGO sedan 2021 och har även varit delaktig i utvecklingen av CERTEGOs nya affärsplan. Vid sidan om CERTEGO så sitter Jonas även i styrelsen för Sortera. Jonas tillträder sin nya roll som vd för CERTEGO Group den 9:e augusti.

- Jag är stolt över att få vara en del av CERTEGO, ett bolag med en bred geografisk närvaro i hela Norden, ett starkt kunderbjudande och motiverade medarbetare som ständigt strävar efter att utveckla sin kompetens, säger Jonas Granath, ny vd för CERTEGO Group.

För mer information:

Torbjörn Torell,
styrelseordförande CERTEGO Group

Email

 

 

 

 

 

‹ Se alla nyheter