‹ Se alla nyheter A group of people from Låstjänst AB standing posing.

CERTEGO förvärvar Låstjänst Alarm

1 juli 2016

CERTEGO AB har med tillträde den 1 juli 2016 förvärvat Låstjänst Alarm i Gävle AB. Låstjänst Alarm i Gävle AB med anor från 1954 är ett välskött och komplett säkerhetsföretag.

Förutom butik och verksamhet i Gävle förvärvades under 2014 Gästrike Lås AB i Sandviken och Låstjänst Mitt AB i Bollnäs. Tillsammans på dessa tre orter arbetar i dag 45 personer och företagets omsättning uppgår till SEK 70 miljoner.

Till de större kunderna hör t.ex. Gavlegårdarna, Sandvik, Gävle Kommun, Sandviken Kommun, Sandviken Hus, MAX Restauranger, IES Engelska Skolan och IHF Fastigheter.

CERTEGOs erfarenhet och kompetens

De tre delägarna i Låstjänst Alarm i Gävle AB - Erik Pettersson, Anders Ekman och Anders Holmgren ser CERTEGO som en optimal partner för fortsatt expansion.

– Vi ser fram emot att ta del av CERTEGOs erfarenhet och kompetens av komplexa säkerhetslösningar, nationella och Skandinaviska kundavtal och deras lösningar för administrationstjänster som vi själva ser en stor efterfrågan på.

– Jag är oerhört stolt och glad med förvärvet av Låstjänst Alarm i Gävle AB som är ett välskött och innovativt företag med kunnig personal som jag är övertygad om kommer att utveckla och stärka oss gemensamt, säger Tobias Eriksson, VD CERTEGO AB.

Ladda ned pressmedelandet här.

För mer information kontakta:

Tobias Eriksson, VD CERTEGO AB, telefon 021-10 97 66

Anders Holmgren, VD Låstjänst Alarm i Gävle AB, telefon 026-423 65 90

Om CERTEGO
CERTEGO är en ledande skandinavisk leverantör av kompletta säkerhetslösningar. Våra kompetenta och engagerade medarbetare skapar innovativa, trygga och behovsanpassade system. CERTEGO finns på 64 orter i Skandinavien, har 900 anställda och omsätter SEK 1,4 miljarder.

‹ Se alla nyheter