‹ Se alla nyheter  Två anställda från Certego som håller i varandra.

CERTEGO är med och bidrar till Musikhjälpen 2019

9 december 2019

Julen står för dörren och det gör därmed också årets upplaga av Musikhjälpen. Ett årligen återkommande arrangemang som med musikens hjälp bidrar till att göra världen till en bättre och säkrare plats!

Musikhjälpen är ett populärt återkommande arrangemang i decembermörkret sedan starten 2008. Den upplysta glasbur, där insamlingsevenemangets programledare är instängda – har under en decembervecka, 24 timmar om dygnet, inte bara lyst upp utan även spridit värme och kärlek på värdstäders gator och torg.

Sex är inte ett vapen

Varje år har sitt specifika tema som syftar till att samla in pengar till ett projekt och därmed hjälpa människor i utsatta situationer. Årets upplaga tar plats på Stora Troget i Västerås och temat är ”Sex är inte ett vapen”, vilket riktar sig till att hjälpa personer som har fått utstå sexuellt våld.

Insamlingsbössor

Vi på CERTEGO vill självklart vara med och bidra. Till årets upplaga har vi därför valt att starta så kallade ”Insamlingsbössor”. Under veckan kommer vi att skänka fem kronor per kopp kaffe/te vi dricker! Genom att skänka pengar till någon av våra insamlingsbössor kan du, din familj eller andra i din närhet vara med att bidra för att minska sexuellt våld i världen.

Bidra, ge kärlek och önska musik tillsammans med oss – för en bättre och tryggare värld.

Vår insamlingsbössor står i Södertälje, Kista, Eskilstuna, Linköping, Örebro, Västerås, Katrineholm, Uppsala och Västberga

Information om Musikhjälpen 2019:

Plats: Stora Torget, Västerås.
Datum: 9-15 december
Årets tema: Sex är inte ett vapen.
Programledare: Daniel Hallberg, Miriam Bryant och Farah Abadi

‹ Se alla nyheter