‹ Se alla nyheter

CERTEGO är utsett till Karriärföretag 2022

15 november 2021

CERTEGO har utsetts till Karriärföretag 2022! CERTEGO lyfts framförallt fram för sina karriärmöjligheter, sin varma företagskultur och de förmåner medarbetarna får ta del av.


– Jag är jätteglad över att vi har fått den här utmärkelsen. Vi på CERTEGO har under året jobbat med att förmedla vårt erbjudande som arbetsgivare utåt. Vi har tagit fram en ny karriärsida på webben, ökat vår närvaro i sociala medier och löpande arbetat med vår rekryteringsprocess. Att vi fått den här utmärkelsen visar att vi menar allvar när vi säger att vi kontinuerligt arbetar för att vara branschens främsta arbetsgivare. Vi vill att fler ska komma till oss och upptäcka hur bra vi har det, säger Ida Wetterberg på CERTEGOs HR-avdelning

Det är organisationen Karriärföretagen som varje år utser arbetsgivare som erbjuder unika karriär- och utvecklingsmöjligheter för nyexaminerade studenter och unga arbetstagare. Sedan 11 år tillbaka har 100 företag fått motta utmärkelsen varje år.

CERTEGO utsågs med denna motivering:CERTEGO är ett tillväxtbolag där karriärmöjligheterna är många. Kombinerat med sin varma företagskultur har vi en attraktiv arbetsgivare för både juniora och seniora. Något som särskiljer CERTEGO från andra arbetsgivare är deras många förmåner som deras medarbetare får ta del av - Allt från arbetstidsförkortning till vinstutdelning. Det råder ingen tvivel om att CERTEGOs viktigaste tillgång är medarbetare.

Organisationen Karriärföretagen

Se filmerna där våra kollegor diskuterar motiveringen:

Del 1

Del 2

 

‹ Se alla nyheter