‹ Se alla nyheter

CERTEGO förvärvar Lås & Maskinservice i Sundsvall AB

25 augusti 2023

CERTEGO stärker sin marknadsposition i norra Sverige genom förvärvet av den fullserviceinriktade säkerhetsleverantören Lås & Maskinservice i Sundsvall AB. Företaget har en omsättning på cirka 26 MSEK och 14 anställda.

CERTEGOs ambition är att vara den ledande experten för oberoende tillträdes- och övervakningslösningar i norra Europa. För att uppnå detta investerar CERTEGO i att förvärva företag med en liknande affärsmodell samt företag som tillför kompletterande kompetenser och expertis.

Lås & Maskinservice har ett liknande tjänsteutbud som CERTEGO, med särskilt fokus på serviceavtal. Lås & Maskinservice är starka inom projektledning och har en stabil och lojal kundbas i Sundsvall och det omgivande geografiska området.

Genom förvärvet kommer CERTEGO att stärka sin närvaro i en strategiskt betydelsefull marknadsregion. I samarbete med Lås & Maskinservice planerar CERTEGO att expandera verksamheten genom att rekrytera fler kvalificerade säkerhetstekniker samt öka fokus på omfattande installationsprojekt.Det är med glädje vi hälsar våra nya kollegor i Sundsvall välkomna. Lås & Maskinservice har en stark och välrenommerad närvaro på marknaden i Sundsvall och detta förvärv följer vår strategiska målsättning att expandera på vår marknad i norra Sverige.

 Tobias Eriksson, VD för CERTEGO Sverige.

 

 

Vi ser fram emot att bli en del av en ledande expert inom säkerhetslösningar och bli en integrerad del av en större koncern. Detta kommer att ge oss möjlighet att utveckla vårt företag och bli en ännu bättre partner för våra kunder

Marie Larsson, VD för Lås & Maskinservice.

Lås & Maskinservice kommer att vara en fullvärdig del CERTEGO från och med den 1 september.

För ytterligare information, vänligen kontakta:

Anders Rundgren, Head of M&A CERTEGO Group, anders.rundgren@certego.se
+46 702 22 62 44

‹ Se alla nyheter