‹ Se alla nyheter A group of leaders who have completed a course in Certego Academy.

CERTEGO Academy – Nu vässas även arbetsledarna i sitt ledarskap

15 juli 2019

Ytterligare en utbildning har nu implementerats i CERTEGO Academy – arbetsledarutbildning. I juni slöt 12 arbetsledare upp för den 2-dagar långa utbildningen.

CERTEGO Academy fortsätter att utvecklas. Det senaste tillskottet är arbetsledarutbildningen för filialchefer. En viktig utbildning som ger våra redan kompetenta arbetsledare ytterligare kunskap i ämnet. Utöver arbetsledarutbildningen finns den tidigare uppstartade mekanik- och elektronikutbildningen för våra lärlingar som genomförs regelbundet.

Första träffen

I juni slöt 12 av våra arbetsledare, från 11 av våra filialer, upp för den första arbetsledarutbildningen på Haga slott i Enköping. Efter att arbetsledarna bekantat sig med varandra berättade Fredrik Karlsson, filialchef i Uppsala, om sin syn och sina förväntningar på arbetsledarrollen.

Den 2-dagars långa utbildningen fokuserar bland annat på ledarskap, övningar i feedback och ”det nödvändiga samtalet”.

En uppskattad utbildning

Lars Nilsson, VD CERTEGO Skandinavien, var på plats och berättade om sin vision och strategi framåt för CERTEGO och vad det innebär för våra filialchefer.

Nästa grupp på 12 arbetsledare sluter upp i september för att gå denna uppskattade utbildning som fick 4,8 i betyg av deltagarna på en 5-gradig skala.

‹ Se alla nyheter