‹ Se alla nyheter Different typse of locks on display.

CERTEGO AB förvärvar Låsfixarna AB

30 november 2015

CERTEGO AB (tidigare Swesafe) har med tillträde den 25 november 2015 förvärvat Låsfixarna i Kiruna AB:s rörelse i Kiruna och Pajala.

Stabil tillväxt

Sedan starten 1985 har Låsfixarna byggt upp en av Sveriges mest kompletta lås och säkerhetsföretag och har i dag butiker i Kiruna och Pajala.

Låsfixarna har under de senaste åren uppvisat en stabil tillväxt och omsätter idag 28 MSEK. Till de större kunderna hör t.ex. LKAB, Kirunabostäder, Kiruna kommun, Norrbottens Läns Landsting, Icehotel och Esrange. Låsfixarna har i dag 14 anställda.

Butiken i Kiruna är en av de största och mest kompletta säkerhetsbutiker som finns, inte bara i Sverige utan troligtvis i hela Europa.

– En perfekt partner

– Vi har målmedvetet arbetat med att vara en kunnig och trygg säkerhetspartner. Jag ser CERTEGO som en perfekt partner för att fortsätta utveckla vår verksamhet. En stor fördel med CERTEGO är deras erfarenhet och kompetens av komplexa säkerhetslösningar och tjänsteutbud som vi ser en stor ökning och efterfrågan på, säger Tommy Johansson, ägare till Låsfixarna AB.

– Jag är oerhört stolt och glad att vi nu förvärvar ett av Sveriges mest kompletta säkerhetsföretag. Låsfixarna AB ger oss en stark partner som passar perfekt in i CERTEGO:s strategi att ytterligare växa via förvärv. Jag är övertygad om att Låsfixarna med deras kunniga personal och nöjda kunder kommer stärka oss gemensamt, säger Tobias Eriksson, VD CERTEGO AB.

För mer information kontakta:

Tobias Eriksson, VD CERTEGO AB, telefon 021-10 97 66

Tommy Johansson, VD Låsfixarna AB, telefon 0980-83 413

Om CERTEGO

CERTEGO är en ledande skandinavisk leverantör av kompletta säkerhetslösningar för skydd av egendom och trygghet för människor. Med det stora företagets kapacitet, lokal närvaro och personlig service tar våra kompetenta och engagerade medarbetare hand om hela ledet i säkerhetslösningen, från förstudie och projektering till installation, service och förvaltning. CERTEGO is part of the ASSA ABLOY Group, the global leader in door opening solutions.

‹ Se alla nyheter