‹ Se alla nyheter
Personerna på bilden, sett från vänster: Kent Berggren, Karin Hedgren, Mathias Hedgren, Magnus Engdahl, Sara Berggren och Tobias Eriksson.

CERTEGO AB förvärvar AB Luleå Låskonsult

3 juli 2018

CERTEGO AB har med tillträde den 3 juli 2018 förvärvat AB Luleå Låskonsult. Verksamheten med anor från 1976 är ett välskött och komplett säkerhetsföretag.

Företaget består av 13 personer och företagets omsättning uppgår till SEK 23 miljoner. Till de större kunderna hör t.ex. Lulebo, Luleå Kommun, Vattenfall, Polisen och Försvarsmakten.

De fem delägarna i Luleå Låskonsult – Sara Berggren, Mathias Hedgren, Karin Hedgren, Magnus Engdahl och Kent Berggren – ser CERTEGO som en optimal partner för fortsatt expansion.

Oerhört stolt

− Vi ser fram emot att ta del av CERTEGOs erfarenhet och kompetens av komplexa säkerhetslösningar, nationella och Nordiska kundavtal samt deras lösningar för administrationstjänster som vi själva ser en stor efterfrågan på, säger de fem delägarna.


− Jag är oerhört stolt och glad över förvärvet av Luleå Låskonsult som är ett välskött och innovativt företag med kunnig personal som jag är övertygad om kommer att utveckla och stärka oss gemensamt. Med detta förvärv stärker vi ytterligare vår närvaro i Norrland,

Tobias Eriksson, vd CERTEGO AB.

 

För mer information kontakta:

Tobias Eriksson, vd CERTEGO AB, telefon 021-10 97 66
Sara Berggren, vd Luleå Låskonsult, telefon 0920-21 90 01

Om CERTEGO:
CERTEGO är en ledande nordisk leverantör av kompletta säkerhetslösningar. Våra kompetenta och engagerade medarbetare skapar innovativa, trygga och behovsanpassade system. CERTEGO finns på 90 orter i Norden, har över 1200 anställda och omsätter SEK 2 miljarder. Mer information om företaget finns i sektionen Om CERTEGO.

‹ Se alla nyheter