‹ Se alla nyheter Gänget från Karlshamn poserar framför ingången till nya butiken
Foto: Krisztina Andersson

CERTEGO öppnar ny butik i Karlshamn

7 juni 2022

I maj öppnade CERTEGOs nya filial i Karlshamn. Filialen som ligger i Jysks gamla lokaler på Erik Dahlbergsvägen 101, rymmer en butik med digitala och mekaniska lås- och säkerhetsdetaljer, låsverkstad med nyckeltillverkning samt en sälj-, projekt- och serviceavdelning för säkerhetslösningar inom tillträdes- och övervakningssystem.

Nya ansikten på CERTEGO

Inför uppstarten av den nya filialen välkomnade vi fem nya medarbetare till oss på CERTEGO - alla med gedigen erfarenhet från säkerhetsbranschen: Alex Olsson, Mattias Olsson, Christian Almqvist och Hampus Svensson. Med förstärkning av Tomas Martinsson som är anställd på CERTEGO sedan tidigare, kommer de verka som projektledare, säljare, tekniker och butikspersonal under ledning av filialchef Hans Gunnarsson. Tillsammans med regionchef Robert Gustafsson har de jobbat hårt för att få allt iordning inför öppningen och invigningsdagen.

Välbesökt invigning

Den 23 maj hölls en invigning och förutom personal från CERTEGO fanns även flertalet leverantörer på plats. RCO, Steplock, Assa Abloy, Evva, Seriline, Beslagskonsult och Areff visade upp sina produkter och tjänster för de 70-talet kunder som tagit sig dit för lite grillat och en pratstund i de nya lokalerna.   

 

My projectEtt 80-tal besökare minglade runt bland utställare och grilltält. Dennis Pettersson från BRF Boken i Olofström vann gissningstävlingen "antal taggar i burken". Med en gissning på 211st kom han närmast det rätta svaret 188st och vann därmed ett digitalt hemlås från Yale Doorman! Grattis Dennis!

Säkerhetsleverantören för stora och små kunder

Med filialer över hela Norden jobbar CERTEGO såväl lokalt som rikstäckande och landsöverskridande. CERTEGOs avdelning för centrala leveranser fungerar som ett komplement till filialerna. Där projekteras och samordnas service och installationer för kunder med verksamhet utspridd i hela landet. Arbetet utförs av tekniker på de olika filialerna.

Det innebär att såväl små lokala företag som stora rikstäckande företag kan erbjudas experthjälp och tillförlitliga leveranser utan att den lokala kopplingen och familjära känslan går förlorade. Med butiken i Karlshamn räknar regionchef Robert Gustafsson med än bättre förutsättningar att leverera säkerhetslösningar i region syd.

 

CERTEGO levererar säkerhet ända hem

Även privatpersoner i Karlshamn med omnejd kommer att komma i kontakt med CERTEGO. Förutom att privatpersoner är välkomna att handla i butiken, erbjuder CERTEGO tjänster för flerbostad. Många bostadsrättsföreningar och kommunala fastighetsbolag anlitar CERTEGO som leverantör av sina nycklar, passersystem, larm och kamerabevakning. Deras hyresgäster och bostadsrättsinnehavare i sin tur beställer och hämtar nycklar hos CERTEGO eller får hjälp av våra låssmeder.

Filialen i Karlshamn är en del av CERTEGOs utvecklingsresa. Vi finns redan på över 70 platser i hela Norden och vi siktar på att bli ännu som kan leverera säkerhet för allt du vill skydda!

 

Läs mer om hur vi kan hjälpa verksamheter i olika branscher här.

Vill du skapa en tryggare och enklare vardag med oss?

Ta en titt på våra lediga tjänster eller skicka en spontanansökan via vår karriärsida!

 

‹ Se alla nyheter