Project Manager

Stöd till projektledare

CERTEGOs konsulter och specifikationsskrivare hjälper projektledare och andra projektansvariga med projektering och framtagning av säkerhetslösningar i samband med nybyggnationer och renoveringsarbeten.

Förarbete sparar tid och pengar

Vi rekommenderar våra kunder att involvera oss så tidigt som möjligt i projekteringsfasen, så att vi kan ta fram en genomtänkt och kostnadseffektiv säkerhetslösning. En beslagslösning utgör en bra grund för utvärdering av olika leverantörer, kvalitetsnivåer och volymer. Vi hjälper till att hantera gränssnittet mellan de olika bolag som ska leverera komponenter till samma dörrmiljö.

Beslagslistan säkerställer att gällande regler och föreskrifter följs inom områden som brandskydd, utrymning och inbrottsskydd.

Korrekt dokumentation

Vi levererar FDV-dokumentation (förvaltning, drift och underhåll) till de kunder som behöver det. Denna dokumentation är att rekommendera, eftersom den vid aktiv tillämpning bidrar till en optimal livslängd och funktion på valda lösningar.

Vi levererar lösningar som uppfyller alla gällande krav och förordningar. 

Förenklar beställningen

CERTEGO ser till att säkerhetslösningarna överensstämmer med gällande lagar, föreskrifter, förordningar, riktlinjer och rekommendationer från exempelvis:

 

Låt oss hjälpa dig med din säkerhetslösning

CERTEGO skapar bra och genomtänkta beslagslösningar som förenklar beställningen av dörrar när det gäller urfräsningar och eventuella förstärkningar.

Kontakta oss för hjälp med att ta fram den optimala säkerhetslösningen. Då kan du vara säker på att du är i trygga händer. Eller om du föredrar, fyll i vårt formulär så kontaktar vi dig istället. Du får en komplett lösning av hög kvalitet till ett konkurrenskraftigt pris. 

Kontakta CERTEGO

Kontakta din närmaste avdelning eller kontakta vår centrala kundtjänst på 020-24 00 00.

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig!