construction-entreprenour-security-1920x607

Stöd till entreprenörer

CERTEGOs medarbetare bistår entreprenörer och andra specificerare med konstruktion och framtagande av beslagslistor och säkerhetslösningar i samband med nybyggnation och renoveringsprojekt.

Förenklar beställningsprocessen

Vi producerar genomtänkta och korrekt utformade beslagslistor för dörrlösningar som förenklar beställningsprocessen i en säkerhetslösning, även för specialprojekt med särskilda krav på till exempel förstärkning.

Vi rekommenderar att vi får komma så tidigt som möjligt i konstruktionsfasen. 

Beslagslista för dörrmiljön

Kommer vi in tidigt, har vi bästa möjlighet att skapa en genomtänkt säkerhetslösning med god totalekonomi för dig. Med våra beslagslistor ges möjlighet att leverera rätt underlag för utvärdering mellan flera leverantörer, kvalitetsnivåer och kvantiteter. Vi hjälper till att klargöra gränssnittet mellan de olika komponenterna som ska fungera ihop i dörrmiljön

 

Uppfyller lagar och behov

Vi garanterar att säkerhetslösningen är framtagen i enlighet med gällande lagar, förordningar, order, riktlinjer och rekommendationer för byggnadens verksamhet och syfte.

Vår beslagslista säkerställer även att dörrlösningen följer gällande regler och bestämmelser när det gäller brand, utrymning och inbrottsskydd.

 

Låt oss hjälpa dig med din säkerhetslösning

Du får en komplett lösning av hög kvalitet till ett konkurrenskraftigt pris. Låt CERTEGO ta hand om säkerhetslösningarna på ditt prosjekt. Då kan du vara säker på att du är i trygga händer.  

Kontakta oss , så berättar vi mer. Eller om du föredrar, fyll i vårt formulär så kontaktar vi dig istället.

Kontakta CERTEGO

Kontakta din närmaste avdelning eller kontakta vår centrala kundtjänst på 020-24 00 00.

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig!