Builder-1920x607

Stöd för byggherrar

Som byggherre kan du lita på CERTEGO. Vi är en nordisk leverantör av kundanpassade lösningar inom mekanisk och elektronisk säkerhet, som erbjuder projektering, installation och drift av kompletta säkerhetslösningar av hög kvalitet.

Kompletta säkerhetslösningar

CERTEGO är en totalleverantör av lås och beslag samt övriga mekaniska och elektroniska säkerhetslösningar. Vårt sortiment kännetecknas av kvalitet, produktutveckling och genomtänkta koncept för funktionella helhetslösningar. Vi levererar högkvalitativa lösningar och produkter från världsledande tillverkare.

Kvalitet och fysisk säkerhet

Vårt sortiment omfattar såväl egentillverkade som externa delar, komponenter och produkter. Vi lägger stor vikt vid fysisk säkerhet, hög materialkvalitet, solid konstruktion och säkra mekaniska ingrepp. Förutom invändig och utvändig säkerhet kan vi också erbjuda lösningar för områdesskydd.

 

Vår kunskap är din trygghet

Våra duktiga och erfarna specifikationsskrivare och konsulter tar fram lösningar som uppfyller försäkrings-, brandskydds- och utrymningskrav. Vi tar miljö, hälsa och säkerhet på största allvar, och våra konsulter hjälper dig att uppfylla alla relevanta regler och föreskrifter. Vi är också ett miljöcertifierat företag.

 

Några av våra fokusområden

Säkerhetsinspektioner, beslagsspecifikationer, projektering, produktion, service, systemunderhåll, inbrottsskydd, lås- och nyckelservice, dörrådgivning, dörrautomatik och passerkontroll, larm, serviceavtal, kurser, ITV, energimätningar, kameraövervakning, dokumentskåp, postboxar, systemadministration, bevakningstjänster.

Vi hjälper Rikskunder

CERTEGO har en speciell avdelning för Rikskunder med nationell verksamhet. Hos oss får du alltid ett personligt och professionellt bemötande. CERTEGO har bred kompetens inom områden som teknologi, projektering, logistik, projektledning och installation. 

Låt oss hjälpa dig med din säkerhetslösning

Du får en komplett lösning av hög kvalitet till ett konkurrenskraftigt pris. Låt CERTEGO ta hand om säkerhetslösningarna på ditt bygge. Då kan du vara säker på att du är i trygga händer.  

Kontakta CERTEGO

Kontakta din närmaste avdelning eller kontakta vår centrala kundtjänst på 020-24 00 00.

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig!