CERTEGO installerar unik kameraövervakning på Preems stationer

/global/scaled/6048x2631x0x140x1000x435/Other-certegoSE-bilder-nyheter-2015-preem-bensinstation.jpg

Preem ville öka tryggheten och förbättra säkerheten på stationerna. Som första bolag i branschen valde de en ny integrerad lösning för kameraövervakning med säker uppkoppling från Tosibox

De nya övervakningskamerorna ger högsta bildkvalitet med full HD. Bildernas höga kvalitet kommer till stor nytta vid utredning av olika händelser. Tack vare Tosibox säkerställs att all överföring av bildmaterialet sker med hög kryptering.

Kameraövervakning levererad till 13 stationer

Leverantör av systemet med övervakningskameror är Teletec. Preem har köpt in kameralösningen till 13 stationer och räknar med att ytterligare 40 stationer ska få tillgång till lösningen innan årets slut.

Nyckelfärdig lösning för övervakningssystem

– Vi är mycket stolta över den lösning som vi har tagit fram tillsammans med Preem och vår partner CERTEGO (f.d. Swesafe AB). Hela lösningen bygger på en nyckelfärdig funktion som innehåller kameror, videolagring och säker uppkoppling som ska vara applicerbar på Preems samtliga stationer. Vi ser stora fördelar att förse kunden med en komplett lösning där vi tar ett helhetsgrepp om produkt och funktionsansvar, säger John Väyrynen COO på Teletec Connect.

CERTEGO har hela säkerhetssystem, och kameraövervakning (CCTV) har idag hög bildkvalitet och den digitala tekniken skapar möjligheter till flexibla lösningar. Som här hos Preem

Nya möjligheter i säkerhetsarbetet

– Vi arbetar sedan flera år systematiskt med att öka säkerheten för våra kunder och vår personal på stationerna genom en kombination av utbildning och modern teknisk utrustning. Med vår nya unika kameralösning öppnas det för nya möjligheter i säkerhetsarbetet säger Christer Norberg, säkerhetschef marknad på Preem.

Läs mer om Preem på www.preem.se och om detta projekt på My Newsdesk.