Förut hette vi Swesafe

Har du undrat över var Swesafe tog vägen? Förklaringen är att vi finns kvar och är samma företag i dag. Vårt nya namn är CERTEGO.

I mars 2015 bytte Swesafe namn till CERTEGO. Namnbytet skedde samtidigt med norska Låsgruppen, danska Låsepartner. Från 2016 så finns vi också i Finland. Samtliga bolag är ägda av ASSA ABLOY. Tillsammans är vi Nordens  största leverantör av kompletta säkerhetslösningar.

Vår framgång har alltid vilat på skickliga medarbetare. Kunniga och erfarna säkerhetsinstallatörer har under årtionden fyllt vårt tidigare namn Swesafe med gott renommé.

CERTEGO är ett modernt säkerhetsföretag

Vi är ett företag som drivs av innovation och utveckling. Men historiskt har namnet Swesafe ofta kopplats samman med säkerhetsprodukter och lösningar som i dag är en mindre del av vår verksamhet. Att vi är ett modernt säkerhetsföretag med teknik och säkerhetslösningar i absoluta frontlinjen har inte varit tydligt nog.

CERTEGO betyder att säkra tryggt. Genom namnbytet markerar vi vår utveckling och vår styrka som en komplett leverantör, med närvaro lokalt, nationellt och över hela Skandinavien. Läs gärna mer om vår vision och våra värderingar.