CERTEGO har avtal med HBV för säkerhetslösningar

Säkerheten är viktig för både boende och fastighetsägare.

CERTEGO hjälper HBV och allmännyttiga bostadsbolag att skapa trygga och trevliga fastigheter.

Säkerhetslösningar för flerbostadshus måste vara anpassade efter de boendes behov och smidigt för fastighetsägare att administrera.

Vi på CERTEGO har haft avtal med HBV, som är inköpscentralen för Sveriges allmännyttiga bostadsbolag, under många år och hjälper dig att hitta rätt lösning för alla typer av boenden.

Låssystem

Det kan handla om kopieringsskyddade låssystem, passagesystem/bokningssystem till att vi hjälper till med all hantering, utlåning och förvaring av nycklar.

Passage/bokningssystem

Har ni dag passage/bokningssystem eller är på gång att investera i ett system kan vi förutom att leverera och installera systemet sköta om all administration och drift även ha data basen i våra servrar. Ett populärt och smidigt sätt som vi gärna berättar mer om.

Kontakta våra specialister på flerbostad i ert län genom formuläret här på sidan.

Om HBV

HBV är inköpscentral åt Sveriges allmännyttiga bostadsbolag och genomför samordnade upphandlingar för produkter och tjänster kopplade till byggnation, renovering och förvaltning av fastigheter. CERTEGO är en av HBVs avtalspartners.

Fyll i vårt HBV-formulär så kontaktar vi dig. (När du skickar en förfrågan till oss på CERTEGO behöver vi lagra och använda de personliga uppgifter du som beställare använder här).