‹ Se alla nyheter Man öppnar en dörr som har ett smart lås för en väntande kvinna.

CERTEGO lanserar smarta tjänster för bostadsfastigheter

2 juli 2020

CERTEGO lanserar nästa generations tjänsteerbjudande för smarta lås till flerbostadshus. Här handlar det inte bara om låsen – det är hög säkerhet i bankklass och en kostnadseffektiv övergång till digitala lås för fastighetsägaren.

Vårt erbjudande kommer radikalt att förenkla och automatisera nyckeladministrationen, som i grunden styrs av hyreskontraktet. Med Smarta Lås erbjuder vi hela paketet för att uppnå både högsta säkerhet i bankklass, automatisering och en kostnadseffektiv övergång till digitala lås, säger Tobias Eriksson, VD CERTEGO AB.

Smarta lås ger både effektivitet och digitalisering

Det är en tydlig trend att smarta lås blir ett allt vanligare inslag i den smarta flerbostadsfastigheten – och att de efterfrågas av hyresgäster som ställer krav på nya funktioner.

Både privata fastighetsägare till allmännyttan börjar intressera sig för de nya låsen och vad de kan göra för boendeupplevelse och drifteffektivitet.

Säkerhetsnivå i klass med bankens – det är självklart

– Vårt paketerbjudande innehåller allt du behöver – hårdvara, installation, service och underhåll samt slutanvändarsupport. Vår överordnade systemplattform – CERTEGO SMART ACCESS – automatiserar administrationen för nya och avflyttande hyresgäster samt deras behörigheter fullt ut. Smarta Lås ska vara en attraktiv investering för fastighetsägaren och det här är en väldigt viktig del för att spara tid och pengar, säger Tobias Eriksson.

– Vi talar om tillträde in i människors privata hem. För att kunna uppnå samma tillit som idag finns till mekaniska nycklar nu när nyckeln blir digital satsar vi tungt på IT-säkerhet i nivå med bankernas betallösningar. BankID används för aktivering av den digitala nyckeln och för att godkänna tillfälliga behörigheter för exempelvis entreprenörer eller hemleveranser.

För mer information kontakta:

Tobias Eriksson, VD CERTEGO Sverige
Tel: 021-10 97 66
E-post: tobias.eriksson@certego.se

Joakim Halfwordson, Head of Business Development, CERTEGO Scandinavia
Tel: 070-621 81 25
E-post: joakim.halfwordson@certego.se

 

‹ Se alla nyheter