Ny ansvarig för CERTEGOs tjänstepaketeringar!

/Other/certegoSE/bilder/om-certego/_DSC6749.jpg

CERTEGO hälsar Andreas Englund välkommen!

Höstmörkret tränger sig på vare sig vi vill eller inte. Men med en ny ansvarig för CERTEGOs tjänstepakeringar i form av den erfarne och kompetensrika Andreas Englund kommer han tillföra både ljus i mörkret och ny energi hos CERTEGO.

CERTEGO har nyligen lanserat nästa generationens tjänsteerbjudanden för smarta lås till flerbostadshus. En viktig del av utvecklingen av de erbjudna tjänstepaketen som finns tillgängliga. CERTEGO strävar efter att bibehålla och utveckla den höga standard som krävs inom säkerhetsbranschen. Anställningen av Andreas Englund är en del i det – att skapa smarta och trygga säkerhetslösningar.

Senast kommer Andreas Englund från Securitas Direct by Verisure i rollen som Produktchef för deras paketerade larmlösningar. I rollen hanterade och ansvarade han bland annat produkt och tjänstepaketeringar så som in och utfasning av produkter, coaching av säljare, tekniker och projektledare samt framtagning av marknadsmaterial och affärsmodeller.

Säkerställa kvalité och kompetens

CERTEGOs Head of Business Development, Joakim Halfwordson är glad över anställningen och är övertygad om att Andreas Englunds kompetens och energi kommer fortsätta utveckla CERTEGO.

– Andreas kommer vara viktig för CERTEGO! Jag se även personligen fram emot att arbeta med Andreas, han är fylld av energi och hans gedigna erfarenhet och kompetens från tidigare uppdrag kommer att komma CERTEGO väl till hands, säger Joakim Halfwordson, Head of Business Development på CERTEGO.

Utöver arbetet med att utveckla CERTEGOs tjänstepaket kommer Andreas även fokusera på att stödja den svenska organisationen med allt från försäljning till utbildning i våra produkter och tjänster.

Välkommen till CERTEGO Andreas!