Smarta säkerhetslösningar för alla typer av verksamheter

/global/scaled/3961x1720x12x1113x1000x435/Other-certegoSE-bilder-produkter-tjanster-Close up fire products in shop.jpg

Tekniken går framåt i vårt samhälle och CERTEGO erbjuder flera smarta säkerhetslösningar för att er vardag ska bli tryggare. Som certifierad anläggarfirma av brandlarm ser vi till att du får en kvalitativ produkt samt möjligheten till en smart brandskyddslösning för just din verksamhet.

Säkerhet i smart förpackning

Om brand uppstår är det viktigt att brandlarmet varnar i tid för att alla personer i fastigheten ska ha möjlighet att tas sig ut på ett säkert sätt. Om ni väljer att koppla ihop brandlarm från CERTEGO med ert övergripande säkerhets- eller övervakningssystem kan er verksamhet också få en snabb överblick om det skulle finnas några personer kvar i fastigheten – En smart säkerhetslösning helt enkelt. Den livsviktiga informationen som CERTEGOs smarta säkerhetslösning ger underlättar arbetet för räddningspersonal som därefter kan strukturera upp sitt arbete på ett fördelaktigt sätt. 

Vad ska er verksamhet ha för säkerhetslösning?

CERTEGOs jobb är att välja ut kvalitativa säkerhetslösningar som är rätt för er verksamhet och att de ska fungera på ett korrekt sätt. Därför erbjuder vi både projektering och installation av brandlarm. Vi tar reda på vad som gäller för er verksamhet och vilka tjänster ni är i behov av. CERTEGO arbetar endast med brandlarm av ”öppna” varumärken och på så vis låser ni er inte till oss som leverantör. Flexibelt, smart och säkert!

Underhåll och service

För alla verksamheter som använder CERTEGOs brandlarm erbjuds tecknande av serviceavtal. Vid tecknande av detta säkerställer ni att er säkerhetslösning får korrekt underhåll av kompetent personal kontinuerligt. På så sätt ger CERTEGO er rätt förutsättningar till att skydda de människor och inventarier som finns i fastigheten. 

Ring idag eller kontakta oss via formuläret så berättar vi mer om Brandlarm!

Ring oss på 0771-25 45 45

Kontakta mig om brandskydd!

Ja tack, jag vill veta mer om brandskydd till min/mina fastigheter.
När du skickar en förfrågan till oss på CERTEGO behöver vi lagra och använda de personliga uppgifter du som beställare använder här för att kunna hjälpa dig med ditt ärende.