Du har väl inte missat vår nya 10-årsgaranti?

/Other/certegoSE/bilder/nyheter/2019/Namnl%c3%b6st-1.jpg

Det är viktigt med kopieringsskyddade låssystem – och vi vill att ni ska få ta del av det. Läs om de fördelaktiga funktioner som det kopieringsskyddade låssystemet har.

Vi vågar påstå att vi är unika med vår 10-årsgaranti för bostadsrättsföreningar och bostadsbolag. Just nu kan ni som tecknar serviceavtal får konsumenten 10-års garanti på ASSA ABLOY 4900 låssystem.

Starkare än någonsin

Försäkringsbolag ställer allt hårdare krav på dagens låssystem. Med ASSA ABLOY Neptun låssystem slipper du oroa dig. De borrskyddade cylindrarna har en kärna som har starkt skydd mot dyrkning och möter alla de höga krav som ställs. Den för marknaden unika konstruktionen kommer öka din säkerhet dramatiskt! 

Ett flexibelt låssystem

Det redan flexibla låssystemet, där en och samma nyckel kan användas till olika typer av cylindrar, har en fördelaktig funktion med ytterligare säkerhet. Om originalnyckeln olyckligt skulle förloras kan cylindern på låssystemet ställas om 2 gånger för en användarnyckel och 1 gång för en huvudnyckel. Smart och kostnadseffektivt. Funktionen adderas när du kombinerar ASSA ABLOY Neptun med ReKey-funktionen. Modernt, flexibelt och säkert!

Vårt erbjudande

Förutom att du får ett flexibelt och starkt låssystem ingår även montering av det. Detta för att du ska känna dig trygg i att allt installeras på rätt sätt. Om du köper ASSA ABLOY Neptun genom vårt erbjudande ingår även ett serviceavtal där du får ett besök av våra skickliga säkerhetstekniker varje år. 

Läs om hela våra kampanj och om 10-års garantin