CERTEGO blir först ut på marknaden med 10-års garanti på låssystem

/Other/certegoSE/bilder/Test/700x150.jpg

CERTEGO erbjuder nu som ensam leverantör på marknaden en unik 10-års garanti på låssystem.

Som en av den största leverantören av låssystem i Sverige, har vi på CERTEGO sett ett ökat önskemål från våra kunder på längre garantitider. Normalt är garantin 2 år och detta är något som vi ökar på till hela 10 år. Erbjudandet gäller för flerbostadsfastigheter vid tecknande av serviceavtal.

En nyckel - flera cylindrar

Den 10 år långa garantin gäller för det kopieringsskyddande låssystemet Neptun från ASSA ABLOY. Ett flexibelt, smart och säkert låssystem där samma nyckel kan användas från entrédörrar, lägenhetsdörrar, fastighetsboxar till soprum.

Vi erbjuder också fördelaktiga finansieringslösningar. Exempelvis en komplett monterad ASSA ABLOY Neptun låscylinder från 19 kronor per månad/cylinder ex. moms.

Komplettera för ökat skydd

Utöver låssystem levererar vi även passersystem, bokningssystem, dörrautomatik, dörrstängare och fastighetsboxar till våra kunder inom flerbostad. Allt fler kunder väljer också våra administrativa tjänster. Vi erbjuder då förvar och hantering av nycklar samt hosting och drifthantering på våra passer- och bokningssystem. 

Vill du veta mer om vår 10 års garanti?

Läs mer om den unika 10 års garanti på låssystemet ASSA ABLOY Neptun.