Säkerhetsbranchen växer − mer än 20 lediga jobb hos CERTEGO

Just nu är det tydligt att säkerhetsbranschen växer. För den som söker ett jobb i en expansiv bransch är ett jobb hos oss på CERTEGO helt rätt säger Ingela Nilsson, HR-Chef.

CERTEGO har just nu över 20 lediga tjänster ute på sin hemsida. Vi frågar Ingela Nilsson, HR Chef på CERTEGO Sverige om utvecklingen och om att jobba på CERTEGO.

CERTEGO går bra, vad ligger bakom expansionen?

− Säkerhetsbranschen har gått bra länge och vi ser en fortsatt ökning av beställningar från både nya och gamla kunder. Systemen blir mer avancerade och teknikbaserade, vilket även gör att våra kunder efterfrågar förvaltning och administration av sina system. Allt detta gör att vi behöver anställa fler medarbetare för att möta efterfrågan på våra tjänster och säkerhetslösningar.

Vad erbjuder CERTEGO medarbetarna utöver ett jobb?

− Många av våra tekniker uppskattar till exempel att vi har personliga servicebilar, det vill säga att man slipper dela sin bil med andra. Vi har även friskvårdsbidrag och erbjuder relevanta utbildningar som gör att man alltid kan hålla sig uppdaterad inom sitt område. Vi ser även till att man har den tekniska utrustning som behövs i arbetet. Att vi sen är en del av ett globalt företag som ASSA ABLOY ger extra trygghet för våra medarbetare. Jag skulle vilja påstå att ett jobb hos oss är helt rätt för den som vill jobba i den expansiva säkerhetsbranschen!

Är du intresserad av att jobba hos CERTEGO?

Här hittar du alla våra lediga jobb! 

Se gärna vår video som förklarar lite mer om vad vi står för