Lyckad säkerhetsmässa hos CERTEGO i Gävle

Succé när CERTEGO i Gävle bjöd in till säkerhetsmässa där kunder och samarbetspartners fick träffa leverantörer och ta del av säkerhetsnyheter.

CERTEGO AB förvärvade Låstjänst Alarm i Gävle AB den 1 juli 2016. Traditionen att hålla en årlig säkerhetsmässa för kunder och leverantörer i Gävle genomfördes nyligen för första gången under namnet CERTEGO.

Att vara CERTEGO största snackisen

Förutom möjlighet att nätverka en hel dag, ta del av olika lösningar och produkter var namnbytet till CERTEGO, och vad detta skulle innebära för kunderna, naturligtvis en av årets största nyheter och ämnen. De tre tidigare delägarna i Låstjänst Alarm i Gävle AB, Erik Pettersson, Anders Ekman och Anders Holmgren var liksom besökarna mycket positiva och ser CERTEGO som en optimal plattform för fortsatt expansion i Gävle.

Ser bara fördelar

- Vi ser fram emot att ta del av CERTEGOs erfarenhet och kompetens av komplexa säkerhetslösningar, nationella och Skandinaviska kundavtal och deras lösningar för administrationstjänster som vi själva ser en stor efterfrågan på, menar Anders Holmgren. Det här är vårt sätt att trygga framtiden både för våra kunder och anställda. Genom det här får vi tillgång till ett flertal kvalitetssystem samt certifikat. Dessutom breddar vi vårt utbud rejält och får absolut spetskompetens även när det gäller kamerabevakning och brandskydd.

Gemensamma fördelar

- Jag är oerhört stolt och glad över förvärvet av Låstjänst Alarm i Gävle AB som är ett välskött och innovativt företag med kunnig personal som jag är övertygad om kommer att utveckla och stärka oss gemensamt, säger Tobias Eriksson, vd på CERTEGO.

De leverantörer som fanns på plats fick presentera sig och sitt utbud.

Heldagen avslutades på Gavlerinken där man var matchvärd och Tobias för CERTEGOs räkning fick ta emot en signerad av matchtröja av Brynäs lagkapten Jacob Blomqvist.