CERTEGO är din specialist på säkerhet i flerbostäder

/global/scaled/5120x2227x0x999x1000x435/Other-certegoSE-bilder-losningar-branscher-hbv-flerbostad.jpg

Vi på CERTEGO har specialister på flerbostäder i alla län i Sverige. Genom ett långvarigt avtal med HBV hjälper vi till med inköp i allmännyttan.

Att vara ägare till flerbostäder i allmännyttan ställer stora krav och det är mycket att hålla reda på gällande säkerhet, trivsel och administration.

Vi på CERTEGO har sedan många år tillbaka avtal med HBV som är inköpscentralen för Sveriges allmännyttiga bostadsbolag, via detta samarbete kan vi hjälpa dig att hitta det rätta systemet för era behov i fastigheterna. 

Vår kunskap finns inom allt du behöver för smarta tekniska lösningar i fastigheten gällande säkerhet, passage och drift & underhåll.

  • Digitala bokningstavlor till tvättstugan, gemensamhetslokalen eller bastun
  • Låssystem som är uppkopplade och kan styras och övervakas på distans. Man kan snabbt spärra nycklar och brickor som är på vift eller ge access till hantverkaren som ska in i ett låst utrymme.
  • Vi hanterar era traditionella nycklar med förvaring, kvittenser samt kopiering av nycklar. Självklart så hanterar vi all dokumentation för dina låssystem i tryggt förvar för att du ska ha full kontroll.
  • Vi hanterar allt åt er från vilka låssystem ni har idag till vilka behov ni har för framtiden. Vi genomför inköpet med hjälp av HBV. Vi tar hand om installationen, driftsättning, utbildning och underhåll. Ni behöver alltså bara en partner för hela processen.

Vill du veta mer om HBV eller kontakta någon av våra specialister klicka här.