CERTEGO Sverige säkrar Artipelag

Artipelag är en ny och unik internationell mötesplats med konstutställningar, nyskapande kultur, arkitektur, musik, svensk design och god mat i vacker skärgårdsmiljö.

Konsthallen Artipelag ligger på Hålludden, Värmdö, ca 20 km öster om Stockholm. Invigning skedde i juni och hittills har över 30 000 personer besökt byggnaden på 10 220 kvm. Förutom kulturella aktiviteter och naturupplevelser som naturstigar i skogsterräng, ängsmark och på klippor, erbjuder Artipelag god mat i två restauranger, uteservering och konferensmöjligheter, lokaler för större event samt en designbutik med egna, väldesignade produkter.

CERTEGO Sverige (f.d. Swesafe) har levererat en komplett säkerhetslösning i form av ett integrerat inbrottslarm och passagesystem samt ett kamerasystem.

– Vi är otroligt glada över att delta i detta projekt i mångmiljonklassen, med tusentals larmpunkter och stort antal kortläsare och kameror. Ett krav var att systemen skall vara enkla att bygga ut och anpassa till olika aktiviteter. Tillsammans med beställaren Peab och slutkunden har vi uppfyllt detta med genomtänkta lösningar, säger Bosse Jonasson (försäljning) och Alan Zeljic (projektledare).

Läs mer: www.artipelag.se