Vill du bli vår nya Larmtekniker hos CERTEGO Katrineholm?

/global/scaled/4256x1848x0x525x1000x435/Other-certegoSE-bilder-jobb-karriar-larm-knappsats-certego.jpg

Passa på - CERTEGO i Katrineholm expanderar och söker fler larmtekniker till vårt team av duktiga medarbetare. Kom och jobba med oss!

Vill du arbeta på ett snabbväxande företag i en global koncern och jobba med det senaste inom säkerhetslösningar? Då är detta jobbet för dig!

Om tjänsten som Larmtekniker:

Arbetsuppgifterna består av att självständigt installera, driftsätta och utföra service av inbrottslarm, passagesystem, kameraanläggningar samt utrymningslarm

Tjänsten avser heltid med fast månadslön och placeringsort är Katrineholm. Kollektivavtal finns med SVEMEK och IF Metall.

Vem söker vi?

Du har flerårig dokumenterad erfarenhet av montering/inkoppling/driftsättning av säkerhetssystem och har en gedigen kunskap om minst några av följande system, ARX, Galaxy, APTUS eller RCO.

Du är noggrann och självgående i ditt arbetssätt och arbetar proaktivt och lösningsfokuserat. Vidare är du social och utåtriktad samt har en förmåga att ge det lilla extra till såväl kunder som kollegor.

För att passa in i tjänsten tror vi vidare att du har ett stort teknikintresse, att du behärskar svenska i såväl tal som skrift.

Tjänsten kräver: 

  • Svenskt medborgarskap
  • Körkort B
  •  Ej tidigare straffad (obligatorisk vandelskontroll, utförs av CERTEGO efter en eventuell anställningsintervju) 
  •  Datorvana 
  • Grundläggande kunskaper i elektronik (din CV ska innehålla en förklaring på vilket sätt du uppfyller detta krav) 
  •  Nätverkskunskaper (på IP nivå) (kort beskrivning i din CV på vilket sätt du uppfyller detta krav)

 Ansökningsförfarande:

Ansökan skickas till ansokan@certego.se. Ange tydligt vilken tjänst du söker i ämnesfältet: "Larmtekniker Katrineholm". Skicka med din CV och personligt brev.

Välkommen in med din ansökan!

CERTEGO är en ledande nordisk leverantör av kompletta säkerhetslösningar. Våra kompetenta och engagerade medarbetare skapar innovativa, trygga och behovsanpassade system. CERTEGO finns på 80 orter i Norden, har över 1 200 anställda och omsätter SEK 2,2 miljarder. CERTEGO är ett företag i ASSA ABLOY-koncernen.