Vill du bli vår nya Elektroniktekniker i Nyköping?

/global/scaled/2804x1222x0x2326x1000x435/Other-certegoSE-bilder-jobb-karriar-larmtekniker-undersoker-certego-staende.jpg

Vi söker nu Elektroniktekniker till CERTEGO Nyköping. Det är ett fritt och roligt arbete med många olika uppdrag. Vi expanderar och har många spännande projekt på gång.

Vill du arbeta på ett snabbväxande företag i en global koncern och jobba med det senaste inom säkerhetslösningar? Då är detta jobbet för dig!

Om tjänsten:

Arbetsuppgifterna består av att självständigt installera, driftsätta och utföra service av inbrottslarm, passagesystem, kameraanläggningar, utrymningslarm samt brandlarm.
Du har flerårig dokumenterad erfarenhet av montering/inkoppling/driftsättning av säkerhetssystem och har en gedigen kunskap om minst några av följande system, ARX, Galaxy, APTUS, RCO eller Teletec.

Du är noggrann och självgående i ditt arbetssätt och arbetar proaktivt och lösningsfokuserat. Vidare är du social och utåtriktad samt har en förmåga att ge det lilla extra till såväl kunder som kollegor.

Du har ett stort teknikintresse och behärskar svenska i såväl tal som skrift. Tjänsten avser heltid med fast månadslön och placeringsort är Nyköping. Kollektivavtal finns med SVEMEK IF Metall.

Tjänsten kräver:

  • Svenskt medborgarskap
  • Körkort B
  • Ej tidigare straffad (obligatorisk vandelskontroll, utförs av CERTEGO efter en eventuell anställningsintervju)
  • Datorvana
  • Grundläggande kunskaper i elektronik (din CV ska innehålla en förklaring på vilket sätt du uppfyller detta krav)
  • Datorvana/nätverkskunskaper (på IP nivå)

Ansökningsförfarande:

Ansökan skickas till Regionchef i Öst: robert.gustafsson@certego.se. Ange tydligt vilken tjänst du söker i ämnesfältet.

Ansökningar behandlas löpande, så vänta inte med din ansökan.

Endast ansökningar som motsvarar kriterier enligt ovan kommer att besvaras och din ansökan skall minst innehålla personuppgifter, beskrivning av din personlighet samt erfarenhet inom aktuellt område.

Välkommen med din ansökan!

CERTEGO är en ledande nordisk leverantör av kompletta säkerhetslösningar. Våra kompetenta och engagerade medarbetare skapar innovativa, trygga och behovsanpassade system. CERTEGO finns på 80 orter i Norden, har över 1 200 anställda och omsätter SEK 2,2 miljarder. CERTEGO är ett företag i ASSA ABLOY-koncernen.