Nu söker CERTEGO i Malmö Säljare av säkerhetslösningar

/global/scaled/3863x1683x0x471x1000x435/Other-certegoSE-bilder-jobb-karriar-iStock-498941586.jpg

Se hit om du vill sälja säkerhetslösningar och brinner för att bygga relationer med kunder och medarbetare. Nu söker vi Säljare i med placering i Malmö.

Som CERTEGOs Säljare blir du det första viktiga ledet hos våra kunder innan vi installerar och driftsätter säkerhetslösningar hos företag, kommunala fastigheter, bostadsföretag och kommersiella fastigheter.

Om jobbet som Säljare:

Du får jobba med ett professionellt team med lång erfarenhet av säkerhetslösningar. Du får möjlighet att sälja det allra senaste inom säkerhet både vad gäller produkter och teknologiplattformar.

Din utmaning är att nå uppsatta mål gällande försäljning, kundnöjdhet och lönsamhet. Du kommer att samarbeta med våra projektledare och tekniker för att skapa och bibehålla långa och nära relationer till våra kunder.

Dina arbetsuppgifter:

Att arbeta som Säljare hos CERTEGO innebär att du får en viktig roll där du planerar och driver försäljning mot både befintliga och nya kunder. Tillsammans med projektledare och tekniker når du uppsatta mål och skapar nöjda kunder. Tjänsten är en tillsvidareanställning med placering i Malmö.

Vi söker dig som:

  • Har dokumenterad erfarenhet av framgångsrik försäljning. Du är van att arbeta enligt säljcykeln och brinner för att komma till avslut med kund.
  • Har en gedigen teknisk kompetens och är van att jobba i relationsskapande roller.
  • Har kunskaper i entreprenadjuridik.
  • Är trygg i kontakten med andra och du drivs av att skapa och bibehålla relationer.
  • Din personlighet präglas av samarbete och teamwork lika mycket internt som utåt mot kunder. Då vi jobbar med långsiktiga relationer ser vi att du besitter ett stort tålamod, och att du med din personlighet kan förmedla lugn och trygghet.
  • Meriterande om du är behörig ingenjör enligt SBCS.

Vi erbjuder dig:

  • Varierat och självständigt arbete där du kommer att utvecklas tillsammans med vårt team i Malmö. Du planerar din vecka och dina kundmöten själv och ansvarar för våra nya och befintliga kunder. 
  • Resor för utbildningar, konferenser m.m sker några gånger om året.

Sök jobbet:

Din ansökan behandlas naturligtvis konfidentiellt. I den här rekryteringen samarbetar vi med Gruffman Recruitment & Consulting AB.

Till ansökningsformulär hos Gruffman.

Har du frågor om tjänsten? Kontakta ansvarig rekryteringskonsult Ulrika Gruffman på 0733-434 189 eller ulrika@gruffman.nu.

Välkommen med din ansökan!

CERTEGO är en ledande nordisk leverantör av kompletta säkerhetslösningar. Våra kompetenta och engagerade medarbetare skapar innovativa, trygga och behovsanpassade system. CERTEGO finns på 80 orter i Norden, har över 1 200 anställda och omsätter SEK 2,2 miljarder. CERTEGO är ett företag i ASSA ABLOY-koncernen.