Vill du bli vår nya Brandlarmstekniker hos CERTEGO Enköping?

/global/scaled/3939x1717x0x288x1000x435/Other-certegoSE-bilder-produkter-tjanster-brandlarm-offentlig-miljo.jpg

Passa på att söka tjänsten Brandlarmstekniker i vårt team av duktiga medarbetare hos CERTEGO i Enköping. Vi expanderar vill bli fler. Kom och jobba med oss!

Om tjänsten som Brandlarmstekniker:

Arbetsuppgifterna består av att självständigt installera, driftsätta och utföra service av brandlarm samt utrymningslarm.

Tjänsten avser heltid med fast månadslön och placeringsort är Enköping. Kollektivavtal finns mellan  SVEMEK och IF Metall.

Vem söker vi?

Du skall ha flerårig dokumenterad erfarenhet av montering/inkoppling/driftsättning av brandlarmsystem. Har du även kunskap och intresse för andra säkerhetssystem som inbrottslarm, passersystem och kameraövervakning/CCTV ser vi det som meriterande.

Du är noggrann och självgående i ditt arbetssätt och arbetar proaktivt och lösningsfokuserat. Vidare är du social och utåtriktad samt har en förmåga att ge det lilla extra till såväl kunder som dina kollegor.

För att passa in i tjänsten tror vi att du har ett stort teknikintresse och du behärskar svenska i såväl tal som skrift.

Tjänsten kräver: 

  • Svenskt medborgarskap
  • Körkort B
  • Ej tidigare straffad (obligatorisk vandelskontroll, utförs av CERTEGO efter en eventuell anställningsintervju) 
  • Datorvana 
  • Grundläggande kunskaper i elektronik (din CV ska innehålla en förklaring på vilket sätt du uppfyller detta krav) 

Så här söker du:

Ansökan skickas till ansokan@certego.se. Ange tydligt vilken tjänst du söker i ämnesfältet: "Brandlarmstekniker Enköping". Skicka med din CV och personligt brev.

Välkommen in med din ansökan!

CERTEGO är en ledande nordisk leverantör av kompletta säkerhetslösningar. Våra kompetenta och engagerade medarbetare skapar innovativa, trygga och behovsanpassade system. CERTEGO finns på 80 orter i Norden, har över 1 200 anställda och omsätter SEK 2,2 miljarder. CERTEGO är ett företag i ASSA ABLOY-koncernen.