Projektledare Mekanik i Linköping – nu kan du jobba hos CERTEGO!

/global/scaled/5000x2175x0x423x1000x435/Other-certegoSE-bilder-jobb-karriar-projektledare-hos-kund-röda-cisterner.jpg

Nu söker vi en driven projektledare till mekaniksidan CERTEGO Linköping. Vi välkomnar dig till vårt gäng där vi levererar säkerhetslösningar av hög kvalitet till alla branscher.

Projektledarrollen hos CERTEGO:

Som Projektledare för våra mekaniska säkerhetssystem får du en viktig roll hos oss där du planerar och leder olika produktionsprojekt från försäljning till genomförande. Vi genomför små och stora installationer ute hos våra kunder, tex kommunala fastigheter, bostadsföretag och kommersiella fastigheter.

Du kommer jobba tillsammans med de andra i teamet för att nå de mål vi har för att leverera kvalitet, klara av deadlines och se till att kunderna blir nöjda med vår service. Du har ansvar för resursplanering, inköp och underleverantörer, samt installationerna, support ute på projekten ihop med säkerhetsteknikerna. Du har många kundkontakter och det viktigt att du är intresserad av kundernas behov samt att du hela tiden bygger goda och stabila relationer för att kunna bidra till försäljning och fler uppdrag i framtiden.

Dina kvalifikationer:

För att lyckas som Projektledare Mekanik hos oss behöver du erfarenheter från mekaniksidan i säkerhetsbranschen och mycket god teknisk kompetens. Din bakgrund innehåller dokumenterad erfarenhet av säkerhetslösningar inom mekanik. Erfarenhet från elektroniksidan inom säkerhetsbranschen är meriterande.

Du har erfarenhet av att leda montage på plats och vet att du trivs i den rollen. Som person är du drivande och du är en naturlig ledargestalt som tar ansvar och leder ditt team framåt på bästa sätt. Du kommer ha ett tätt samarbete med filialchef, arbetsledare med flera.

Du behöver kunna läsa ritningar samt ha kunskaper om regelverk inom byggnation och säkerhet. Servicekänslan sitter i ryggmärgen och du har ett genuint intresse av att hjälpa kunder och medarbetare.

Vad innebär det att jobba hos CERTEGO?

CERTEGO har som målsättning att vara en av Sveriges mest attraktiva arbetsgivare. Vi erbjuder personlig utveckling och goda övriga anställningsvillkor. Vi erbjuder även friskvårdsbidrag. Läs gärna mer om att jobba hos oss här.

Omfattning: Heltid

Placeringsort: Linköping

Vi erbjuder en spännande roll i ett välmående och expansivt företag med öppen och välkomnande atmosfär, du är varmt välkommen att bli en del av vårt team! 

Så här söker du jobbet:

Ansök snarast då urval och intervjuer kommer att ske löpande.

Skicka din ansökan med e-post till ansokan@certego.se, skriv tydligt vilken tjänst du söker i ämnesfältet "Projektledare Linköping".

Vamt välkommen med din ansökan!

Om CERTEGO

CERTEGO är en ledande nordisk leverantör av kompletta säkerhetslösningar. Våra kompetenta och engagerade medarbetare skapar innovativa, trygga och behovsanpassade system. CERTEGO finns på 80 orter i Norden, har över 1 200 anställda och omsätter SEK 2,2 miljarder. CERTEGO är ett företag i ASSA ABLOY-koncernen.