Nu söker vi Filialchef till CERTEGO Västberga

/global/scaled/7360x3206x0x580x1000x435/Other-certegoSE-bilder-jobb-karriar-ledare-certego-mote.jpg

Är du en resultatinriktad och produktiv ledare med hjärtat på rätt ställe och förmåga att utveckla både verksamheter och medarbetare? Då är det dig vi behöver som Filialchef för CERTEGO i Västberga.

Som Filialchef kommer några av dina fokusområden att vara:

  • Leda affärs- och verksamhetsutveckling
  • Coacha, entusiasmera och vara ett bollplank till dina medarbetare
  • Omvärldsbevakning
  • Personal-, budget- och resultatansvar med rapportering till regionchef

Du kommer att ansvara för en personalgrupp på drygt 40 medarbetare varav ett direkt personalansvar för ca 10 personer. Ditt jobb och engagemang skapar grunden för att våra medarbetare trivs och presterar bra på jobbet vilket i sin tur skapar nöjda kunder.

Din bakgrund:

Vi söker dig med stor ledarerfarenhet vars ledarstil karaktäriseras av tydlighet, respekt för individen och intresse för utveckling. Vi ser gärna en bakgrund från tjänsteproducerande företag och det är klart meriterande om du har erfarenheter från säkerhetsbranschen.

I dina tidigare roller har du haft ekonomiskt ansvar och framgångsrikt utvecklat verksamheter och personal på ett professionellt och ansvarstagande sätt. Du har goda kunskaper i Excel och ekonomisk rapportering.

Du som person:

Vi lägger stor vikt vid din produktiva förmåga, men även dina personliga egenskaper är viktiga då vi söker dig som är en naturlig ledare med god social kompetens och ett genuint intresse för människor.

Du är trygg i dig själv och har en öppen, positiv och pedagogisk läggning med förmåga att få dina medarbetare att blomstra. Du är prestigelös men samtidigt rak och tydlig i din kommunikation.

Självklart har du ett väl utvecklat affärssinne och ett genuint intresse för branschens utveckling och förnyelse. Utdrag ur polisens belastningsregister är obligatoriskt för tjänster hos CERTEGO och utförs alltid av företaget innan ev. anställning.

Du erbjuds

Förutom goda anställningsvillkor och utvecklingsmöjligheter en ansvarsfull nyckelroll i ett framgångsrikt och expansivt företag samt kanske den mest spännande utmaningen hittills i din karriär.

Intresserad?

Registrera då din ansökan via vår rekryteringskonsult Exelect AB. Har du frågor om rekryteringen så är du välkommen att kontakta Anders Hanberg på  070-413 99 03

Klicka här för att komma till sökformulär.

Varmt välkommen med din ansökan!

CERTEGO är en ledande nordisk leverantör av kompletta säkerhetslösningar. Våra kompetenta och engagerade medarbetare skapar innovativa, trygga och behovsanpassade system. CERTEGO finns på 80 orter i Norden, har över 1 200 anställda och omsätter SEK 2,2 miljarder. CERTEGO är ett företag i ASSA ABLOY-koncernen.