Vi söker Låstekniker till CERTEGO i Kristianstad

/global/scaled/5760x2506x0x1335x1000x435/Other-certegoSE-bilder-jobb-karriar-lastekniker-installerar.jpg

Som låstekniker hos oss får du ett fritt, roligt och utvecklande jobb!

Bli Låstekniker hos CERTEGO I Kristianstad. Våra låstekniker jobbar med att självständigt installera, driftsätta och utföra service på lås, låssystem och relaterade produkter i dörrsystemet.

Våra Låstekniker jobbar med att självständigt installera, driftsätta och utföra service på lås, låssystem och relaterade produkter i dörrsystemet. Du kommer jobba tillsammans med övriga i teamet för att nå de mål vi har för att leverera kvalitet och se till att kunderna blir nöjda med vår service.

Vem söker vi?

Vi söker dig som har kortare eller längre erfarenhet inom området eller i en liknande tjänst. Flera av våra leveranser innehåller elektroniska komponenter och produkter vilket är meriterande om du har erfarenhet av svagströmsprodukter. Som person är du självgående och har en naturlig servicekänsla samt vilja att ta ansvar för ett gott genomfört arbete och en nöjd kund.

Vad gäller mer för Låstekniker:

Den här tjänsten avser heltid med fast månadslön och placeringsort Kristianstad. Kollektivavtal finns mellan SVEMEK och IF Metall.

Då vi jobbar med säkerhetslösningar gör vi alltid ett utdrag ur polisens belastningsregister, vilket är obligatoriskt för alla tjänster hos CERTEGO. Svenskt medborgarskap och B-körkort är ett absolut krav.

Så söker du jobbet:

Skicka en beskrivning av dig själv, dina erfarenheter/tidigare anställningar och dina kontaktuppgifter med e-post och ange tydligt vilken tjänst du söker i ämnesfältet "Låstekniker Kristianstad".

Skicka ansökan till: ansokan@certego.se.

Din ansökan behandlas naturligtvis konfidentiellt.

Vänta inte - sök idag, välkommen med din ansökan!

CERTEGO är en ledande nordisk leverantör av kompletta säkerhetslösningar. Våra kompetenta och engagerade medarbetare skapar innovativa, trygga och behovsanpassade system. CERTEGO finns på 80 orter i Norden, har över 1 200 anställda och omsätter SEK 2,2 miljarder. CERTEGO är ett företag i ASSA ABLOY-koncernen.