Låstekniker sökes till CERTEGO Nyköping

/global/scaled/5760x2506x0x1335x1000x435/Other-certegoSE-bilder-jobb-karriar-lastekniker-installerar.jpg

Nu söker vi låstekniker till vårt team i Nyköping. Jobbet passar dig som vill jobba med säkerhetslösningar i en expansiv bransch där du har alla möjligheter att utvecklas.

Om tjänsten som Låstekniker:

Du kommer att självständigt installera, driftsätta och utföra service av lås, låssystem och relaterade produkter i dörrsystemet. Vi ser till att du fortlöpande får nödvändig utbildning i de produkter och fabrikat vi arbetar med.

Du trivs med en varierad arbetsdag och att jobba i ett högt tempo. Du värderar också vikten av ett bra samarbete i teamet. Du har god social kompetens och en välutvecklad servicekänsla.
Tjänsten avser heltid med fast månadslön och personlig servicebil. Beredskapstjänst kan bli aktuell. Kollektivavtal finns mellan SVEMEK och IF Metall.

Placeringsort: Nyköping

Tjänsten kräver:

Vi söker dig med branscherfarenhet och kännedom inom produktutbud från flertalet leverantörers fabrikat. Det är en stor fördel om du har erfarenhet av svagströmsprodukter som till exempel dörrautomatik och kodlås. Erfarenhet av säkerhetsskåp samt Gesällbrev eller mästarbrev är meriterande, men inget krav.

Vi kräver att du har ett svenskt medborgarskap och körkort B samt datorvana.

Ansökningsförfarande:

Ansökan skickas till: ansokan@certego.se

Ange tydligt vilken tjänst du söker i ämnesfältet "Låstekniker Nyköping". Ansökningar behandlas löpande, d.v.s. anställning kan komma att ske innan sista ansökningsdag.

Endast ansökningar som motsvarar kriterier enligt ovan kommer att behandlas och besvaras.

Sista ansökningsdag: Annonsen tas bort  när vi har hittat rätt person och tillsatt tjänsten.

Tänk på att ansökan tas enbart emot via e-post och skall minst innehålla:

  • Personuppgifter
  • Civilstånd
  • Styrkande av krav enligt ovan
  • Beskrivning av din personlighet
  • Tidigare yrkeskarriär
  • Erfarenhet inom aktuellt område
  • Betyg och referenser från efterfrågad verksamhet

 Varmt välkommen med din ansökan!

CERTEGO är en ledande nordisk leverantör av kompletta säkerhetslösningar. Våra kompetenta och engagerade medarbetare skapar innovativa, trygga och behovsanpassade system. CERTEGO finns på 80 orter i Norden, har över 1 200 anställda och omsätter SEK 2,2 miljarder. CERTEGO är ett företag i ASSA ABLOY-koncernen.