CERTEGO i Västerås söker Larmtekniker

/global/scaled/4256x1848x0x985x1000x435/Other-certegoSE-bilder-jobb-karriar-larmtekniker-larmdosa.jpg

Vill du arbeta som Larmtekniker på ett snabbväxande företag i en global koncern där du får jobba med det senaste inom säkerhetslösningar? Då ska du söka till Larmtekniker hos CERTEGO.

Om tjänsten som Larmtekniker:

Vi söker dig som trivs med och självständigt behärskar att utföra arbeten ute hos våra kunder. Du har god social kompetens och en välutvecklad servicekänsla.

Vi önskar att din bakgrund innehåller några års dokumenterad erfarenhet av installation, service och driftsättning inom säkerhetsbranschen. Meriterande är om du har erfarenhet av t.ex. ARX, Galaxy och RCO

Tjänsten avser heltid med fast månadslön och verkningsområde Västmanland med huvudsak i placeringsorten Västerås. Kollektivavtal finns mellan SVEMEK och IF Metall.

Vem är du?

Du är noggrann och självgående i ditt arbetssätt och arbetar proaktivt och lösningsfokuserat. Vidare är du social och utåtriktad samt har en förmåga att ge det lilla extra till såväl kunder som dina kollegor.

För att passa in i tjänsten tror vi vidare att du har ett stort teknikintresse och att du behärskar svenska i såväl tal som skrift.

Tjänsten kräver:

  • Svenskt medborgarskap
  • Körkort B
  • Ej tidigare straffad (obligatorisk vandelskontroll, utförs av CERTEGO efter en eventuell anställningsintervju)
  • Datorvana och grundläggande nätverkskunskaper
  • Grundläggande kunskaper i elektronik (din CV ska innehålla en förklaring på vilket sätt du uppfyller detta krav)

För mer information om tjänsten:

Ring Filialchef Marcus Haag, telefon 070-8963 336.

Så söker du:

Ansökan skickas till ansokan@certego.se. Ange tydligt i ämnesfältet vilken tjänst du söker "Larmtekniker Västerås".

Välkommen med din ansökan!

CERTEGO är en ledande nordisk leverantör av kompletta säkerhetslösningar. Våra kompetenta och engagerade medarbetare skapar innovativa, trygga och behovsanpassade system. CERTEGO finns på 80 orter i Norden, har över 1 200 anställda och omsätter SEK 2,2 miljarder. CERTEGO är ett företag i ASSA ABLOY-koncernen.