CERTEGO Norrköping söker Säkerhetstekniker

/global/scaled/4888x2124x0x1839x1000x435/Other-certegoSE-bilder-jobb-karriar-servicetekniker-certego-kontrollerar-system.jpg

Passa på - CERTEGO i Norrköping expanderar och söker fler Säkerhetstekniker till vårt team av duktiga medarbetare. Kom och jobba med oss!

Vill du arbeta på ett snabbväxande företag i en global koncern och jobba med det senaste inom säkerhetslösningar? Då är detta jobbet för dig!

Om tjänsten som Säkerhetstekniker:

Arbetsuppgifterna består av att självständigt installera, driftsätta och utföra service av inbrottslarm, passagesystem, kameraanläggningar samt utrymningslarm

Tjänsten avser heltid med fast månadslön och placeringsort är Eskilstuna. Kollektivavtal finns med SVEMEK och IF Metall.

Vem söker vi?

Du skall ha flerårig dokumenterad erfarenhet av montering/inkoppling/driftsättning av säkerhetssystem, inbrottslarm, passagesystem m.m. Vi ser gärna att det finns intresse även för Schneider brandlarm och CCTV-system generellt.

Du är noggrann och självgående i ditt arbetssätt och arbetar proaktivt och lösningsfokuserat. Vidare är du social och utåtriktad samt har en förmåga att ge det lilla extra till såväl kunder som kollegor.

För att passa in i tjänsten tror vi vidare att du har ett stort teknikintresse, att du behärskar svenska i såväl tal som skrift.

Tjänsten kräver: 

  • Svenskt medborgarskap
  • Körkort B
  • Ej tidigare straffad (obligatorisk vandelskontroll, utförs av CERTEGO efter en eventuell anställningsintervju) 
  • Datorvana 
  • Grundläggande kunskaper i elektronik (din CV ska innehålla en förklaring på vilket sätt du uppfyller detta krav) 
  • Datorvana/nätverkskunskaper (på IP nivå) (kort beskrivning i din CV på vilket sätt du uppfyller detta krav)

Ansökningsförfarande:

Ansökan skickas till robert.gustafsson@certego.se. Ange tydligt vilken tjänst du söker i ämnesfältet: "Säkerhetstekniker Norrköping". Skicka med din CV och personligt brev.

Välkommen in med din ansökan!

Om CERTEGO:

CERTEGO är en ledande nordisk leverantör av kompletta säkerhetslösningar. Våra kompetenta och engagerade medarbetare skapar innovativa, trygga och behovsanpassade system. CERTEGO finns på 80 orter i Norden, har över 1 200 anställda och omsätter SEK 2,2 miljarder. CERTEGO är ett företag i ASSA ABLOY-koncernen.