Vill du bli en del av vårt team och arbeta i vår butik och verkstad i Västra Frölunda?

/global/scaled/1529x668x0x365x1000x435/Other-certegoSE-bilder-jobb-karriar-butik-certego-exempel-medarbetare.jpg

Ett spännande arbete där servicetänk och problemlösande är viktiga egenskaper.

CERTEGO i Västra Frölunda söker dig som tycker om att träffa kunder, ge service och lösa problem. En spännande tjänst med personliga utvecklingsmöjligheter!

Arbetsuppgifter

Till våra butiker kommer kunder som behöver hjälp med allt från inköp av lås- och systemprodukter till nyckeltillverkning, cylinderläggning, rådgivning eller reparationer. I verkstad och butik är du ansiktet utåt. Dina arbetsuppgifter varierar mellan verkstad och butik. I verkstaden administrerar eller lagar du inlämnade garantiärenden och produkter med mera. I butiken kan du få sköta påfyllning och beställning av produkter, du tar emot kundens beställningar och sköter kassan. I butiken finns idag mycket genuin kunskap och erfarenhet och här har du goda möjligheter att utveckla dina redan förvärvade kunskaper samtidigt som du har möjlighet att utveckla vår verksamhet. 

Vem är du?

Vi vänder oss till dig som har flera års erfarenhet från en liknande tjänst och har en vilja att ständigt utvecklas. Du trivs bra i ett arbetsklimat som präglas av lagkänsla och prestigelöshet. Du är givetsvis praktiskt lagd och har ett brinnande intresse för mekanik och teknik. Din personlighet är av yttersta vikt och vi ser att du trivs i mötet med kunden likväl som att lägga ett lås. Du gillar högt tempo men ställer krav på dig själv att lämna ifrån dig produkter med kvalitét så att kunden blir nöjd. Då dina uppdrag kan komma att bli säkerhetsklassade krävs även svenskt medborgarskap samt godkänt utdrag från polisens belastningsregister.

Om tjänsten:

Tjänsten avser heltid med fast månadslön. Kollektivavtal finns med SVEMEK och IF Metall.

Placeringsort: Göteborg

Kompetenser och krav

  • Körkort
  • Grundläggande datorvana.
  • Kommunicerar på svenska både i skrift och tal.
  • Bransch- och låserfarenhet, gärna mer än fem år.

Vårt erbjudande till dig

CERTEGO har som målsättningatt vara branschens främsta arbetsgivare och vi kan erbjuda bra personlig utveckling och goda övriga anställningsvillkor. Bland annat kan du få du ta del av vinstdelning, förmånsbil och friskvårdsbidrag. För oss är det viktigt att du trivs och vi arbetar för en hög teamkänsla.Kollektivavtal finns mellan SVEMEK och IF METALL. Vi vill att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Tjänsten avser heltid

Vill du veta mer om hur en arbetsdag kan komma att se ut och bekanta dig med eventuella blivande kollegor? Följ oss på Facebook och Linked In! Där kan du också se nyheter inom CERTEGO och se våra lediga tjänster.

Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet, men vi tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.

Så här söker du jobbet

Ansökan skickas till ansokan@certego.se. Ange tydligt vilken tjänst du söker i ämnesfältet ”Jobba i butik och verkstad hos CERTEGO i Västra Frölunda”.

Vid frågor kontakta filialchef Christer Andrén på telefonnummer 031-49 85 08.

Sista ansökningsdag är 21/9-2019.

Vi kallar till intervjuer löpande, därför kan tjänsten tillsättas innan sista ansökningsdagen. 

Varmt välkommen in med din ansökan!

OM CERTEGO:

CERTEGO är en ledande nordisk leverantör av kompletta säkerhetslösningar. Våra kompetenta och engagerade medarbetare skapar innovativa, trygga och behovsanpassade system. CERTEGO finns på 80 orter i Norden, har över 1200 anställda och omsätter SEK 2,2 miljarder. CERTEGO är ett företag i ASSA ABLOY-koncernen.