Vi söker nu en säkerhetstekniker med inriktning lås till CERTEGO i Linköping!

/global/scaled/5602x2437x15x728x1000x435/Other-certegoSE-bilder-jobb-karriar-lastekniker-i-bil-certego.jpg

Vill du jobba med den senaste säkerhetstekniken hos Nordens största leverantör av säkerhetslösningar? Kom och var med i vårt team!

Vill du jobba med smarta säkerhetslösningar och samtidigt ha möjligheter att utvecklas? Då har du chansen nu – CERTEGOs team i Linköping söker Säkerhetstekniker med inriktning på låstjänster.

En viktig kugge i att ge våra kunder de säkerhetslösningar de behöver är våra Säkerhetstekniker – de installerar, utför service och skapar säkerhet och trygghet för egendom och människor.

Arbetsuppgifter

Du kommer att installera, driftsätta och utföra service av lås, låssystem och relaterade produkter i dörrsystemet. Av oss får du kontinuerligt nödvändig utbildning i de produkter och fabrikat vi arbetar med.

Arbetsdagen är varierad och du trivs med att jobba i ett högt tempo. Du samarbetar med ditt team och har kommer att leverera produkter så att kunden blir nöjd.

Vem är du?

Du har ett gediget intresse för teknik och tycker om de sociala kontakterna och vill göra kunden nöjd. Du är dataintresserad och dina grundläggande kunskaper kommer att komma väl till användning när du erhåller den kompletterande utbildningen från oss. Vi kräver ingen tidigare erfarenhet men det är givetvis meriterande om du arbetat med säkerhetsinstallationer/underhåll tidigare. Du behöver körkort för denna tjänst och då dina uppdrag kan komma att bli säkerhetsklassade krävs även svenskt medborgarskap samt godkänt utdrag från polisens belastningsregister.

Vårt erbjudande till dig

CERTEGO har som målsättning att vara branschens främsta arbetsgivare och kan erbjuda bra personlig utveckling och goda övriga anställningsvillkor. Du kan få ta del av vinstdelning, personlig servicebil och friskvårdsbidrag. För oss är det viktigt att du trivs och vi arbetar för en hög teamkänsla. Kollektivavtal finns mellan SVEMEK och IF METALL. Vi vill att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Jourtjänstgöring kan bli aktuell. 

Så här söker du jobbet

Ansökan skickas till ansokan@certego.se. Ange tydligt vilken tjänst du söker i ämnesfältet ”Säkerhetstekniker Lås till CERTEGO i Linköping”.

Vid frågor kontakta filialchef Jakob Karlsson på telefonnummer 013-17 10 19 alternativt rekryterare Ida Wetterberg på telefonnummer 021-10 96 22.

Sista ansökningsdag: 30/09-2019.

Vi kallar till intervjuer löpande, därför kan tjänsten tillsättas innan sista ansökningsdagen. 

Vill du veta mer om hur en arbetsdag kan komma att se ut och bekanta dig med eventuella blivande kollegor? Följ oss på Facebook och LinkedIn! Där kan du också se nyheter inom CERTEGO och se våra lediga tjänster.

 Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet, men vi tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.

Tjänsten avser heltid med fast månadslön.

Varmt välkommen in med din ansökan!

Om CERTEGO:

CERTEGO är en ledande nordisk leverantör av kompletta säkerhetslösningar. Våra kompetenta och engagerade medarbetare skapar innovativa, trygga och behovsanpassade system. CERTEGO finns på 80 orter i Norden, har över 1 200 anställda och omsätter SEK 2,2 miljarder.