Vi söker nu dig som är säkerhetstekniker inriktning mekanik som vill förstärka vårt härliga gäng i Örebro!

/global/scaled/4887x2124x26x1879x1000x435/Other-certegoSE-bilder-jobb-karriar-servicetekniker-certego-kontrollerar-system.jpg

Ditt arbete utgör grunden får vår verksamhet och vi vill att du ska trivas och tycka om ditt arbete. Du får samtidigt möjlighet att skapa trygghet för våra kunder.

Hos oss får du en spännande och varierande vardag och möjlighet arbeta med ett glatt gäng på vår filial i Örebro. Du får samtidigt möjlighet att utvecklas både som person och i din yrkesroll.

Arbetsuppgifter

Du kommer att självständigt installera, driftsätta och utföra service av lås, låssystem och relaterade produkter i dörrsystemet. Av oss får du kontinuerligt nödvändig utbildning i de produkter och fabrikat vi arbetar med.

Arbetsdagen är varierad och du trivs med att jobba i ett högt tempo. Du bidrar till teamets samarbete och är social med hög känsla för service.

Vem är du?

Du är intresserad av mekanik och gillar att lösa problem. Du föredrar att arbeta med händerna och för dig är det viktigt att kunden är nöjd med det arbete du gjort. Om du tidigare arbetat i branschen och självständigt kan utföra säkerhetsinstallationer och service är det till din fördel men inget krav. Du behöver körkort för denna tjänst och då dina uppdrag kan komma att bli säkerhetsklassade krävs även svenskt medborgarskap samt godkänt utdrag från polisens belastningsregister. 

Vårt erbjudande till dig!

CERTEGO har som målsättning att vara branschens främsta arbetsgivare och kan erbjuda bra personlig utveckling och goda övriga anställningsvillkor. Du kan få ta del av vinstdelning, personlig servicebil och friskvårdsbidrag. För oss är det viktigt att du trivs och vi arbetar för en hög teamkänsla. Kollektivavtal finns mellan SVEMEK och IF METALL. Vi vill att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald. Jourtjänstgöring kan komma att bli aktuell.

Så här söker du jobbet

Ansökan skickas till ansokan@certego.se.
Ange tydligt vilken tjänst du söker i ämnesfältet ”Säkerhetstekniker Lås till CERTEGO i Örebro”.

Vid frågor kontakta rekryterare Ida Wetterberg på telefon 021-10 96 22.

Vill du veta mer om hur en arbetsdag kan komma att se ut och bekanta dig med eventuella blivande kollegor? Följ oss på Facebook och LinkedIn! Där kan du också se nyheter inom CERTEGO och se våra lediga tjänster.

Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet, men vi tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.

Varmt välkommen in med din ansökan!

CERTEGO är en ledande nordisk leverantör av kompletta säkerhetslösningar. Våra kompetenta och engagerade medarbetare skapar innovativa, trygga och behovsanpassade system. CERTEGO finns på 80 orter i Norden, har över 1 200 anställda och omsätter SEK 2,2 miljarder.