Vill du bli en del av ett vinnande team, ha intressanta arbetsuppgifter och möjlighet att utvecklas? CERTEGO söker en säljare till vår filial i Uppsala!

/global/scaled/1066x822x281x74x300x231/Other-certegoSE-bilder-jobb-karriar-male-and-female-doing-work-at-office.jpg

Hos oss får du spännande arbetsuppgifter, många sociala kontakter, fantastiska kollegor och en möjlighet att utvecklas! Din roll hos oss är viktig och om du har drivet och ambitionen kommer du att trivas hos oss. Du blir en del av ett härligt team där alla är med och bidrar.

Arbetsuppgifter 

Som säljare hos oss arbetar du med införsäljning av säkerhetsprodukter. Du kommer främst att sälja produkter från vårat elektroniska sortiment men även inom mekaniksortimentet. Du kommer att möta både befintliga och nya kunder inom olika segment och kommer ha ett nära samarbete med dina kollegor på filialen. 


Vem är du? 

Vi söker dig som lägger värde i att vara med och skapa en tryggare värld. Du trivs i en säljande roll och har inga problem med att knyta nya kontakter. Du gillar att samarbeta och för dig är det viktigt att även samarbeta med tekniker och projektledare för att kunden ska vara helt nöjd. Du bör ha kunskap och erfarenhet från entrepenadbranschen, gärna säkerhetsbranschen men det är inget krav. För dig är det viktigt att skapa och bibehålla goda relationer. 


Du vill vara en del av vårt team i Uppsala som kännetecknas av den goda stämningen och viljan att hjälpa varandra att lyckas! 


Du behöver körkort för denna tjänst och då dina uppdrag kan komma att bli säkerhetsklassade krävs även svenskt medborgarskap samt godkänt utdrag från polisens belastningsregister. 


Vårt erbjudande till dig 

CERTEGO har som målsättning att vara branschens främsta arbetsgivare och kan erbjuda bra personlig utveckling och goda övriga anställningsvillkor. Du kan bland annat få ta del av vinstdelning, förmånsbil och friskvårdsbidrag. För oss är det viktigt att du trivs och vi arbetar för en hög teamkänsla. Kollektivavtal finns mellan SVEMEK och IF METALL. Vi vill att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald. 

 

Så här söker du jobbet 

Ansökan skickas till ansokan@certego.se. Ange tydligt vilken tjänst du söker i ämnesfältet ”Säljare Uppsala”. 

Vid frågor kontakta Ida Wetterberg på telefon 021-10 96 22. 


Sista ansökningsdag: 30/9-2020. 

 

Vi kallar till intervjuer löpande, därför kan tjänsten tillsättas innan sista ansökningsdagen.  

 

Vill du veta mer om hur en arbetsdag kan komma att se ut och bekanta dig med eventuella blivande kollegor? Följ oss på Facebook och LinkedIn! Där kan du också se nyheter inom CERTEGO och se våra lediga tjänster. 

 

Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet, men vi tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster. 

 

Tjänsten avser heltid med fast månadslön. 


Varmt välkommen in med din ansökan! 

 

CERTEGO är en ledande nordisk leverantör av kompletta säkerhetslösningarVåra kompetenta och engagerade medarbetare skapar innovativa, trygga och behovsanpassade system. CERTEGO finns på 80 orter i Norden, har över 1 200 anställda och omsätter SEK 2,2 miljarder.