Sälj säkerhetslösningar hos CERTEGO i Malmö

/global/scaled/4256x1848x0x533x1000x435/Other-certegoSE-bilder-jobb-karriar-projektledare-projektor-certego.jpg

Nu rekryterar vi Säljare av säkerhetslösningar. Du blir det första viktiga ledet hos våra kunder innan vi installerar och driftsätter säkerhetslösningar hos företag, kommunala fastigheter, bostadsföretag och kommersiella fastigheter.

Som CERTEGOs säljare får du jobba med ett professionellt team med lång erfarenhet av säkerhetslösningar. Du får möjlighet att sälja det allra senaste inom säkerhet både vad gäller produkter och teknologiplattformar.

Din utmaning är att nå uppsatta mål gällande försäljning, kundnöjdhet och lönsamhet. Du kommer att samarbeta med våra projektledare och tekniker för att skapa och bibehålla långa och nära relationer till våra kunder.

Dina arbetsuppgifter:

Att arbeta som Säljare hos CERTEGO innebär att du får en viktig roll där du planerar och driver försäljning mot både befintliga och nya kunder. Tillsammans med projektledare och tekniker når du uppsatta mål och skapar nöjda kunder. Tjänsten är en tillsvidareanställning med placering i Malmö.

Vi söker dig som:

  • Har en gedigen teknisk kompetens och som är van att jobba i relationsskapande roller. Du har kanske en bakgrund som säljare, projektledare, koordinator eller planerare.
  • Är trygg i kontakten med andra och du drivs av att skapa och bibehålla relationer. Din personlighet präglas av samarbete och teamwork lika mycket internt som utåt mot kunder.
  • Då vi jobbar med långsiktiga relationer ser vi att du besitter ett stort tålamod, och att du med din personlighet kan förmedla lugn och trygghet.

Din ansökan behandlas naturligtvis konfidentiellt. Du skickar den med e-post till ansokan@certego.se. Ange tydligt vilken tjänst du söker i ämnesfältet "Säljare Malmö".

(Läs gärna vår integritetspolicy om du vill veta mer kring behandling av personuppgifter hos CERTEGO).

Välkommen med din ansökan!

CERTEGO är en ledande nordisk leverantör av kompletta säkerhetslösningar. Våra kompetenta och engagerade medarbetare skapar innovativa, trygga och behovsanpassade system. CERTEGO finns på 90 orter i Norden, har över 1 200 anställda och omsätter SEK 1,9 miljarder.