Nu söker vi Säljare säkerhetslösningar i Stockholm

/global/scaled/3072x1337x0x712x1000x435/Other-certegoSE-bilder-losningar-branscher-sakerhet-larm-brandlarm-kontor.jpg

CERTEGO i Stockholm expanderar och söker ytterligare en säljare med inriktning på brand- och utrymningslarm.

Vi erbjuder en utmanande och stimulerande tjänst där du som säljare får möjlighet att skapa, utveckla och underhålla långsiktiga kundrelationer.

Hos oss driver du själv säljprocessen tillsammans med våra projektledare, projektörer och tekniker avseende våra kompletta säkerhetslösningar. Våra kunder finns både inom det privata näringslivet och den offentliga sektorn.

Vem söker vi?

Vi ser gärna att du har sälj- och branscherfarenhet samt en dokumenterad kompetens inom teknisk säkerhet, företrädesvis inom brand. Som person är du driven och har lätt att samarbeta i team och är bra på att planera samt organisera ditt arbete.

Du har goda kunskaper i det svenska och helst också engelska språket, i både tal och skrift. Du har även goda datakunskaper i MS Office. Utdrag ur polisens belastningsregister och att vara svensk medborgare är obligatoriskt för tjänster hos CERTEGO. Körkort är ett krav.

Låter detta intressant för dig?

Rekryteringen sker löpande så skicka in din ansökan så snart som möjligt. Alla ansökningar och kontakter behandlas konfidentiellt. 

Frågor och ansökan

Eventuella frågor besvaras av Regionchef Johan Nätterholm på telefon 08-588 155 07 eller johan.natterholm@certego.se alt Regional försäljningschef Bo Jonasson på telefon 08-588 155 10 eller bo.jonasson@certego.se   

Ansökan skickas till: ansokan@certego.se

Om CERTEGO

CERTEGO är en ledande nordisk leverantör av kompletta säkerhetslösningar. Våra kompetenta och engagerade medarbetare skapar innovativa, trygga och behovsanpassade system. CERTEGO finns på 80 orter i Norden, har över 1 200 anställda och omsätter 2,2 miljarder kornor. CERTEGO är ett företag i ASSA ABLOY-koncernen.