Säljare Mekaniska säkerhetssystem i Stockholm

/global/scaled/1526x664x0x794x1000x435/Other-certegoSE-bilder-jobb-karriar-MA33709-neptunnyckel-mekaniskt-las.jpg

Nu söker vi dig som har flera års framgångsrik försäljning av säkerhetsprodukter bakom dig och vill ta nästa kliv i karriären! Är du vår nya säljare av Mekaniska säkerhetssystem i Stockholm?

Så är det att vara säljare hos CERTEGO

Som Säljare hos CERTEGO har du stor frihet att själv planera dina kundbesök och att sälja ur ett brett sortiment av mekaniska säkerhetsprodukter till både nya och befintliga kunder. Utmaningen för dig handlar om att hitta bästa tänkbara lösningar för våra kunder, presentera dem samt skriva offerter som du själv driver till avslut. Till hjälp kommer du att ha våra duktiga projektledare, projektörer och tekniker som bistår med sina tekniska kunskaper. Våra kunder finns både i den offentliga sektorn och i det privata näringslivet. Det här är en tjänst för dig som trivs i en relativt fri roll och stort eget ansvar med bra möjligheter att påverka allt ifrån prissättning till framtida målbilder. Det finns en koncernstruktur i ryggen med dess fördelar samtidigt som ledningen finns nära och beslutsvägar är relativt korta.

Vem söker vi?

Vi söker dig som har flera års framgångsrik försäljning av säkerhetsprodukter bakom dig. Det innebär att du är tekniskt kompetent, kunnig i entreprenadjuridik samt brinner för sälj och ständigt vill bli bättre på det du gör. Du behöver också svenskt medborgarskap samt godkänt utdrag från polisens belastningsregister då vi hanterar sekretessbelagd information hos en del av våra kunder (obligatorisk vandelskontroll utförs av CERTEGO innan eller efter en eventuell anställningsintervju). Vi förutsätter också att du har körkort och behärskar det svenska och engelska språket väl i både tal och skrift.

Vårt erbjudande till dig

CERTEGOs målsättning är att vara Sveriges främsta arbetsgivare och arbetar aktivt för en bra arbetsmiljö med jämställda förhållanden. Du erbjuds förutom en spännande utmaning i ett framgångsrikt och expansivt företag, bra anställningsvillkor och goda utvecklingsmöjligheter. Om du är en produktiv person som vill göra skillnad kommer du sannolikt att trivas mycket bra bland våra kompetenta, glada och positiva medarbetare. Du kommer att ha tjänstebil, fast lön + bonus.

Intresserad? Sök nu!

Ansökningar till den här tjänsten tas emot via vår rekryteringskonsult Exelect AB. Har du frågor om rekryteringen så är du välkommen att kontakta Anders Hanberg på 070-413 99 03.

Klicka här för att komma till Ansökningsformuläret.

Varmt välkommen med din ansökan!

CERTEGO är en ledande nordisk leverantör av kompletta säkerhetslösningar. Våra kompetenta och engagerade medarbetare skapar innovativa, trygga och behovsanpassade system. CERTEGO finns på 80 orter i Norden, har över 1 200 anställda och omsätter SEK 2,2 miljarder. CERTEGO är ett företag i ASSA ABLOY-koncernen.