Nu söker vi Säljare till Lås & mekanik hos CERTEGO Göteborg

Som säljare hos CERTEGO får du arbeta på ett växande företag i en global koncern. Dessutom får du sälja det senaste inom säkerhetslösningar! Låter det intressant för dig?

Det här innebär jobbet som säljare hos oss

Att arbeta som Säljare hos oss på CERTEGO innebär att du får en viktig roll där du planerar och driver försäljning mot både befintliga och nya kunder. Det innebär att du jobbar nära våra kunder och du är mycket duktig på att se deras behov och bygga goda stabila relationer över lång tid. Vi genomför små och stora installationer samt driftsättningar ute hos våra kunder, tex kommunala fastigheter, bostadsföretag och kommersiella fastigheter. Arbetet innebär sälj samt projektering och tillsammans med projektledare och tekniker når du uppsatta mål och skapar nöjda kunder.

Placeringsort är Göteborg.

Vem söker vi?

För att lyckas med uppdraget söker vi dig med god teknisk kompetens och som är van att jobba i roller där du tänker kundnytta. Du kanske har en bakgrund som projektledare eller projektör, och vill nu även gå mer mot försäljning? Erfarenhet från säkerhetsbranschen är meriterande, men inte ett krav. Du bör dock ha jobbat i en teknisk miljö och förstå vår verksamhet.

Som person är du drivande, affärsmässig och du tar ansvar och leder ditt säljarbete framåt på bästa sätt. Servicekänslan sitter i ryggmärgen och du har ett genuint intresse av att hjälpa kunder och medarbetare. Vi utgår ifrån att du har visat framfötterna i en liknande tjänst tidigare och du kan lätt kan påvisa goda uppnådda resultat.

Att arbeta hos oss

CERTEGO eftersträvar att vara en av Sveriges mest attraktiva arbetsgivare. Vi erbjuder personlig utveckling och goda övriga anställningsvillkor för våra medarbetare. Som säljare kommer du finnas i en spännande roll i ett välmående och expansivt företag med öppen och välkomnande atmosfär. Vårt kundengagemang sträcker sig från analys av säkerhetsbehoven och installation av säkerhetslösningen till service dygnet runt och förvaltning. Välkommen till oss på CERTEGO!

Sök jobbet nu, så här gör du!

Ansökan skickas till vår filialchef i Göteborg, Christer Andrén: christer.andren@certego.se Ange tydligt vilken tjänst du söker i ämnesfältet: "Säljare mekanik Göteborg".

Ansökningar behandlas löpande. Sista ansökningsdag: Annonsen tas bort så snart vi har hittat rätt kandidat. Endast ansökningar som motsvarar kriterier enligt ovan kommer att behandlas och besvaras.

Välkommen in med din ansökan!

CERTEGO är en ledande nordisk leverantör av kompletta säkerhetslösningar. Våra kompetenta och engagerade medarbetare skapar innovativa, trygga och behovsanpassade system. CERTEGO finns på 90 orter i Norden, har över 1200 anställda och omsätter SEK 1,9 miljarder.