Är du vår nästa säkerhetstekniker med inriktning larm/passer/CCTV/brand?

/global/scaled/4256x1848x0x675x1000x435/Other-certegoSE-bilder-jobb-karriar-certego-sakerhetstekniker-gul-hjalm.jpg

Vi expanderar och behöver fler säkerhetstekniker till Västra Frölunda!

Vill du arbeta på ett snabbväxande företag i en global koncern och jobba med det senaste inom säkerhetslösningar? CERTEGO i Västra Frölunda söker nu förstärkning i form av två säkerhetstekniker.

Arbetsuppgifter

Du kommer att självständigt installera, driftsätta och underhålla inbrottslarm, brandlarm, passersystem, kameraövervakningssystem samt utrymningslarm. Av oss får du kontinuerligt nödvändig utbildning i de produkter och fabrikat vi arbetar med. Arbetsdagen är varierad och du trivs med att jobba i ett högt tempo. Du bidrar till teamets samarbete och är social med hög känsla för service.

Vem är du?

Vi vänder oss till dig som redan har erfarenhet och kunskap om yrket och branschen. Du är praktiskt lagd och har ett brinnande intresse för elektronik. Du gillar att lösa problem som kan uppstå. Du är tycker om att röra på dig och du ställer krav på att lämna ifrån dig ett fullgott arbete som gör kunder nöjda. Du behöver körkort för denna tjänst och då dina uppdrag kan komma att bli säkerhetsklassade krävs även svenskt medborgarskap samt godkänt utdrag från polisens belastningsregister.

Vårt erbjudande till dig

CERTEGO har som målsättningatt vara branschens främsta arbetsgivare och kan erbjuda bra personlig utveckling och goda övriga anställningsvillkor. Bland annat kan du få du ta del av vinstdelning, tjänstebil och friskvårdsbidrag. För oss är det viktigt att du trivs och vi arbetar för en hög teamkänsla.Kollektivavtal finns mellan SVEMEK och IF METALL. Vi vill att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Tjänsten avser heltid

Vid frågor om tjänsten kontakta filialchef Christer Andrén 031-49 85 08

Varmt välkommen med din ansökan till ansokan@certego.se

Vill du veta mer om hur en arbetsdag kan komma att se ut och bekanta dig med eventuella blivande kollegor? Följ oss på Facebook och LinkedIn! Där kan du också se nyheter inom CERTEGO och se våra lediga tjänster.

Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet, men vi tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.

Om CERTEGO:

CERTEGO är en ledande nordisk leverantör av kompletta säkerhetslösningar. Våra kompetenta och engagerade medarbetare skapar innovativa, trygga och behovsanpassade system. CERTEGO finns på 80 orter i Norden, har över 1 200 anställda och omsätter SEK 2,2 miljarder.